Hidegkuti Nándor Написано Децембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2009 evo sad pitanja: ko je postigao na jednoj utakmici 99 koseva???????? ????? (https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,2831.msg79770.html#msg79770) Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море. Павле Соларић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hidegkuti Nándor Написано Децембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2009 Нека ми орости Ссимке што не чекам његову потврду да је мој одговор тачан, да поставим питање да не замре тема... Да пробамо једно (мислим) лакше: Који је атлетичар једини за Југославију освојио медаљу у маратону? Ако Ссимке није мислио на овај мој одговор, нека он постави друго питање... Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море. Павле Соларић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Децембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2009 ???? ?? ?????? ?????? ??? ?? ????? ?????? ??????? ?? ?? ??? ??????? ?????, ?? ???????? ?????? ?? ?? ????? ????... ?? ??????? ????? (??????) ?????: ???? ?? ????????? ?????? ?? ??????????? ??????? ?????? ? ????????? ??? ?????? ???? ?????? ?? ???? ??? ???????, ???? ?? ??????? ????? ??????... tacno si odgovorio Radivoj Korac je da nije slucajno Franjo Mihalic osvojio maraton u Melburnu? iskreno za njega nisam nikad cuo ali sam ga nasao preko googl 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Децембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2009 Онда нек гугл постави следеће питање :smiley: Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Децембар 25, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2009 Нема гуглања! Ево питања Где ће се одржати следеће европско првенство у фудбалу? И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Децембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2009 ???? ???????! ??? ?????? ??? ?? ?? ??????? ??????? ???????? ????????? ? ???????? izvinjavam se, varao sam 0110_hahahau Poljskoj i Ukrajini ali moraju Poljaci izgraditi dobre puteve 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Децембар 25, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2009 0110_hahaha Питаш следећи Ссимке! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Децембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2009 kako ce se zvati srpski tim u formuli 1 nadam se da cemo vec sledece godine imati svoj tim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Децембар 26, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 26, 2009 Даааааааааајте одговор! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Децембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2009 ?????????????? ???????!Stefan Gran Priajd sad ti postavi pitanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Децембар 27, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 27, 2009 Како се зове наш најуспешнији скакач у даљ? И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Чини ми се Ненад дал Стевчић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Или Стекић Ненад Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Који је једини данас актуелни спорт који је прво постојао само у професионалном систему такмичења па тек касније и у аматерском. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Децембар 28, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Бокс!?!? :cheesy2: И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука