pokajnik83 Написано Новембар 30, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 Да није Петер Шмајхел?!? И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 Чек, чек мало stani Зар нисам ја погодио на првом питању о Бразилу? 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Новембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 Дино Зоф? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Новембар 30, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 Ћурковић 0409_feel klapklap klapklap И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Новембар 30, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 Чекај бре!!! Лав Јашин И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Новембар 30, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 На којим ОИ су по први пут учествовали спортисти Србије и које године се то догодило? И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Новембар 30, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 Много, много раније... Пуцај опет имаш још два покушаја! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Новембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 Da nije Minhen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Новембар 30, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 Није, ево помоћи град је у Европи Имали смо два такмичара тада у маратону и у трци на 100. метара И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Децембар 2, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 2, 2009 Пошто је прошло два дана, а одговора нема даћу ја одговор на последње питање. То нека буде од сада пракса да не би тема (која је занимљива) ''умрла''. Одговор је 5. Олимписке Игре у Стокхолму (Шведска) 1912 године. Наступали су Драгутин Томашевић и Душан Милошевић И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Децембар 2, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 2, 2009 Како се зове стадион Тотенхема? И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Децембар 24, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 24, 2009 Вајт харт лејн! Ајде да оживимо мало ову тему!!!! Ево другог питања Ко је био Светомир Ђукић? И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Децембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2009 "Спортски радник" између два рата. (што би рекли данашњи новинари)... Такође, бивши спортиста. У више дисциплина... 0104_cheesy . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Децембар 24, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 24, 2009 Није тачно! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Децембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2009 Вођа навијача краљевине СХС ? 0104_cheesy 0104_cheesy 0104_cheesy . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука