šangaj Написано Април 23, 2010 Пријави Подели Написано Април 23, 2010 Pretpostavljam da je Engleski klub u pitanju.ali po pravilima se samo jednom odgovara,tako da... 0442_feel Пријатељу ја сам три пута.... 319.gif Али ако треба ту је назависна комисија 319.gif 319.gif ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jovano-Jovanke Написано Април 23, 2010 Пријави Подели Написано Април 23, 2010 па да проба и неко други 319.gif да није Манчестер сити? (ако се то "био близу" односи на географску близину) Што год ткаш, везуј конце за Небо! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 23, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 23, 2010 Људи, можете питати бесконачно пута, али морате да сачекате свој ред. Значи, ако дате одговор који није тачан морате сачекати да неко други погађа па тек онда да дате нови одговор. Исто тако морате сачекати да онај који је поставио питање да потврду о тачности или нетачности одговора који је неко други поставио пре Вас. Значи ако ја дам одговор који није тачан НЕМАМ ПРАВО следећи да погађам него морам да сачекам неко други да покуша. И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 23, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 23, 2010 Није мали клуб, чекам да се потврди Јованкин натечан одговор па да Вам прекеинем ову ''агонију''. И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Април 24, 2010 Пријави Подели Написано Април 24, 2010 да није Манчестер сити? (ако се то "био близу" односи на географску близину) Није. :cheesy2: Брате pokajnik83, прекидај "агонију"... 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 24, 2010 Ako nije Celtic onda je sigurno GLASGOW RANGERS! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
domestos Написано Април 24, 2010 Пријави Подели Написано Април 24, 2010 4chsmu1 али они имају највише домаћих титула,колико ја знам.ајде да видимо шта каже Цвеле 1993 slavabogu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 24, 2010 glasgow rangers има 55. титула првака Шкотске и чини ми се 22. купа... Ко зна шта још... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Април 24, 2010 Пријави Подели Написано Април 24, 2010 Ako nije Celtic onda je sigurno GLASGOW RANGERS! ТАЧАН ОДГОВОР!!! :) http://www.rangers.co.uk/page/trophyroom/0,,5,00.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Април 24, 2010 Пријави Подели Написано Април 24, 2010 али они имају највише домаћих титула,колико ја знам.ајде да видимо шта каже Цвеле 1993 Питање је било - Који је званично најтрофејнији фудбалки клуб на свету? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
domestos Написано Април 24, 2010 Пријави Подели Написано Април 24, 2010 ко следећи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Април 24, 2010 Пријави Подели Написано Април 24, 2010 ко следећи Г-дин pokajnik83. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Април 24, 2010 Пријави Подели Написано Април 24, 2010 Вала намучи нас овај Цвеле... и то опаснО!!! 11222 ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 24, 2010 Хвала за то ''г-дин''. 11222 Који фудбалер је имао надимак ''Газа''? И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Април 24, 2010 Пријави Подели Написано Април 24, 2010 ? ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука