Jump to content

Симболика слике

Оцени ову тему

Препоручена порука

Молим све будуће тролове и спамере да се сами банују.

Ова тема је посвећена оним сликама и фотографијама које преносе одређену симболику, дакле не просто фотографије са мог профила на фејсу или како сам ашовио башчу.

Слику поставите и прокоментаришите на чега вас асоцира и шта симболише.

Подели на овим сајтовима

Sise, mnostvo sisa! Sisa je hrana, zivot i osmeh! -autoban-

• Волим 1

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Ја сам помислио на много крстова у позадини, као нека литија да се одвија у позадини. 

И онда кад идеш од трага ка напред, крстови прелазе у облик човјека. 

Сад нека дубља симболика има везе са хришћанском мисли. Крст, човјек и остало. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

А сад замисли да горњу слику ниси никад видео и да си видео уместо ње ову слику :

Bez prednjeg plana slika gubi elemanat transformacije iz tela u simbol krsta i obrnuto. Glavna fora je upravo sto se vidi banalnost golotinje, ali se na njoj ne zadrzava i sto paznja moze slobodno da putuje izmedju figure i apstrakcije.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

И онда је ова слика шта — водени гроб?

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

Ја сам помислио на много крстова у позадини, као нека литија да се одвија у позадини. 

И онда кад идеш од трага ка напред, крстови прелазе у облик човјека. 

Сад нека дубља симболика има везе са хришћанском мисли. Крст, човјек и остало. 

isto 

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

Прва помисао која се формирала у мојој глави, кад сам видела слику, је сцена из филма " Сабирни центар " stadaradim

984690_picture66gl.jpg

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...