коЖељ њацИ Написано Јануар 23, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 Молим све будуће тролове и спамере да се сами банују. Ова тема је посвећена оним сликама и фотографијама које преносе одређену симболику, дакле не просто фотографије са мог профила на фејсу или како сам ашовио башчу. Слику поставите и прокоментаришите на чега вас асоцира и шта симболише. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јануар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 Ignjatije, Биљана, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јануар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 Занима ме ваше мишљење , моје ћу изнети потом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јануар 23, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 Sise, mnostvo sisa! Sisa je hrana, zivot i osmeh! -autoban- Oglo је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јануар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 Sise, mnostvo sisa! Sisa je hrana, zivot i osmeh! -autoban- А сад замисли да горњу слику ниси никад видео и да си видео уместо ње ову слику : Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 23, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 Ја сам помислио на много крстова у позадини, као нека литија да се одвија у позадини. И онда кад идеш од трага ка напред, крстови прелазе у облик човјека. Сад нека дубља симболика има везе са хришћанском мисли. Крст, човјек и остало. Ignjatije, keka, Тања1 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јануар 23, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 А сад замисли да горњу слику ниси никад видео и да си видео уместо ње ову слику : Bez prednjeg plana slika gubi elemanat transformacije iz tela u simbol krsta i obrnuto. Glavna fora je upravo sto se vidi banalnost golotinje, ali se na njoj ne zadrzava i sto paznja moze slobodno da putuje izmedju figure i apstrakcije. коЖељ њацИ , Биљана, Oglo and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Јануар 23, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 И онда је ова слика шта — водени гроб? Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Јануар 23, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 Сви су људи браћа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јануар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 Живот и смрт Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 23, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 Живот са свим својим манама и врлинама и победа над смрћу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јануар 23, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 Ја сам помислио на много крстова у позадини, као нека литија да се одвија у позадини. И онда кад идеш од трага ка напред, крстови прелазе у облик човјека. Сад нека дубља симболика има везе са хришћанском мисли. Крст, човјек и остало. isto "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јануар 23, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 Iskon! Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 23, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 Прва помисао која се формирала у мојој глави, кад сам видела слику, је сцена из филма " Сабирни центар " stadaradim Oglo and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука