Mилена КШ Написано Фебруар 4, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2013 ok sorry RYLAH је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Октобар 26, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2015 Касно се укључујем у тему јер сам до скора код серија каснио за цивилизацијом због наклоности према „маратонском“ стилу гледања па сам чекао крај или барем 4, 5 сезона ако је серија дужа. Због ове свеопште навале спојлера на нету, али и жеље за некадашњим искуством ишчекивања нових епизода, одлучио сам да се вратим на уобичајену форму. Серија је одлична! Нисам читао стрип, али намеравам чим будем имао времена. Дерилов лик је фантастична творевина, а тешко да постоји боља опција за улогу од Нормана Ридуса, човек разбија! Рик (Ендру Линколн) и клинац који глуми Карла такође. Што се тиче женске поставе и не знам одакле да кренем, чак и омражена Лори (Сара Вејн Калис) ми је супер. Меги и Саша су празник за очи! ИзворЗамерки скоро и да немам, осим за пар патетичних сцена. Што се мене тиче, највећа драж серије огледа се у приказивању психолошког стања различитих људи и група док се носе са апокалипсом и односу према етици (пре свега код Рика) из перспективе суровог преживљавања. Живот на локацијама попут Вудберија и Александрије је фантастично осмишљен. Интересантан је и угао посматрања библијског текста из света са „шетачима“ као и референце према другим делима. Једна од најочигледнијих је из Фолаута : https://www.youtube.com/watch?v=xWreFtZVhVg RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Октобар 26, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2015 Баш много фанова серије! Ја сам престао да гледам након 2. сезоне... То је било пре пар година, још није била изашла 3. сезона. Задњих неколико епизода до финала су ми баш биле очај. Да ли неко може отприлике да сумира сезоне по квалитету, кажете да серија постаје све боља и боља? Ја сам искрено до сада само код две серије наишао да постају све боље из сезоне у сезону, Star Trek: The Next Generation и Breaking Bad. Мени је нпр. 1. сезона Walking Dead-а била врхунска, 2. сезона како-тако али како је одмицала, све гора па сам одустао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Октобар 26, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2015 Једна занимљивост за коју сам сазнао из овог видеа је да је лик Дерила осмишљен специјално за Нормана Ридуса који је испрва отишао на аудицију за лик Мерла, али се толико добро показао да су креатори одлучили да створе нову улогу само за њега. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Октобар 26, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2015 Баш много фанова серије! Ја сам престао да гледам након 2. сезоне... То је било пре пар година, још није била изашла 3. сезона. Задњих неколико епизода до финала су ми баш биле очај. Да ли неко може отприлике да сумира сезоне по квалитету, кажете да серија постаје све боља и боља? Ја сам искрено до сада само код две серије наишао да постају све боље из сезоне у сезону, Star Trek: The Next Generation и Breaking Bad. Мени је нпр. 1. сезона Walking Dead-а била врхунска, 2. сезона како-тако али како је одмицала, све гора па сам одустао. Препоручујем да наставиш, мислим да нећеш зажалити. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Октобар 26, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2015 Препоручујем да наставиш, мислим да нећеш зажалити. Реци ми само једно... Није превелик спојлер пошто се ради о догађају са самог почетка серије. На почетку 1. сезоне су провалили онај начин да безбедно прођу пешице кроз хиљаде "шетача", а да их не примете. Да не помињем који, знаш. До краја 2. сезоне, бар докле сам ја гледао, више НИЈЕДНОМ нису применили тај метод, а спасао би им животе бар неколико пута. Да ли га икад поново примене након 2. сезоне или је оно био само један deux ex machina да их спасе из безизлазне ситуације и више никад се не понови? Наставићу... Само сад мора да дође на ред. Тренутно гледам Ханибала (тек почео), а следећи ми је True Detective... А немам нешто много времена да одједном погледам по неколико епизода, тако да ће вероватно потрајати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Октобар 26, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2015 Seriji kojoj više priliči naziv The Walking Around Nešto najdosadnije što sam gledao, u pogledu glume, inteziteta kojim su se kretali dijalozi i svega ostalog. 1/10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 26, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 26, 2015 @@Pancakes, Е да ти ниси испљувао нешто, не би тема могла да прође. Пошто реално одавно ниси пљувао. На почетку 1. сезоне су провалили онај начин да безбедно прођу пешице кроз хиљаде "шетача", а да их не примете. Да не помињем који, знаш. До краја 2. сезоне, бар докле сам ја гледао, више НИЈЕДНОМ нису применили тај метод, а спасао би им животе бар неколико пута. Да ли га икад поново примене након 2. сезоне или је оно био само један deux ex machina да их спасе из безизлазне ситуације и више никад се не понови? И после су искористили фору, да не ширимо причу даље од тога. Дидим and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Октобар 26, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2015 Да ли га икад поново примене након 2. сезоне или је оно био само један deux ex machina да их спасе из безизлазне ситуације и више никад се не понови? Да, има тога још пар пута, а и неких других начина. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Октобар 26, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2015 А, океј онда... Верујте ми да сам због тога мирнији, јако ме је нервирало што ниједном након тога нису то искористили. Гледао сам World War Z пре неколико дана (иначе изненађујуће ОК филм који овом приликом препоручујем јер сам искрено очекивао неку безвезарију) па се сетих Walking Dead-а и мислио сам да поново погледам 1. сезону. Чим ухватим времена, крећем испочетка. Мада некако више волим кад налетим на неку серију која је завршена, па да не дођем до момента кад треба да чекам месецима за нову епизоду. Плутон and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Новембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2015 Извор RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 5, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 5, 2015 @@Плутон, Хахахахаха! А и неа су га убили, било је и време очекивао сам то сто година већ, вештачки га одржавали из сезоне у сезну Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 4, 2016 Пријави Подели Написано Април 4, 2016 https://twitter.com/KasperShow/status/716830365915025409 RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 25, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2017 Немајући паметнија посла,а и ова дуга зима,за 20-ак дана сам одгеладао свих седам серијала,знао сам и по пет-шест епизода да гледам на дан... Готово да ми је викинге и игру престола ставила у други план и имам невиђену жељу да се придружим Рику и екипи,да разбијемо Нигана... Нови серијал у фебруаруууууу !!!! RYLAH је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 23, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2017 Jeah,krenula osma sezona,prva epizoda može da se gleda "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука