školarac Написано Јануар 18, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2013 moze neko malo o patrijarhu Atinagori? koje godine bese skinuta anateme iz 1054. i ko je bese presao u Grckoj na gregorijanski kalendar? malo da se podsetim tih podataka Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Јануар 18, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2013 moze neko malo o patrijarhu Atinagori? koje godine bese skinuta anateme iz 1054. i ko je bese presao u Grckoj na gregorijanski kalendar? malo da se podsetim tih podataka Неки су ми рекли да су прешли на Миланковићев-Календар а не на грегоријански...не знам колико ту истине има. školarac је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Јануар 18, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2013 Upravo Smeman tvrdi da je prvi raskol bio na pravoslavnom istoku negde u V. veku! Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 18, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2013 Када се ово прочита постаје јасно зашто је пао Цариград, како се десила Инквизиција, али и зашто је Римокатоличка црква учествовала у злочинима у НДХ. Zašto? Ne razumem vezu? Manolis је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука