Срђан Ранђеловић Написано Јануар 16, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LlzX5316wc4#! Таша, -Владимир-, Милан Б and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јануар 16, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 "Косово, судилиште моје Мој крсту Голготе Моје очарање!Мене боле ране Све опаке твоје Ти си моје сузе и моје плакање" Милан Б, Срђан Ранђеловић and Таша је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 Ја мислим да нико не може да остане равнодушан на овај видео. .smesko. Биљана and Таша је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Kakva hrabrost, vera i ljubav u tim ljudima, divim im se ! Биљана and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Ово сада коментаришем само да би пост изашао онима који нису видели да је објављено .smesko. Таша, Биљана and Милан Б је реаговао/ла на ово 3 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Не зна шта је тачно срећа, али непогрешиво осећа ГДЕ је срећа Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Не зна шта је тачно срећа, али непогрешиво осећа ГДЕ је срећа Мали ме је одушевио!!! :0104cheesy: Милан Б је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Мајка ми је из једног села поред тог истог Лешка који је следећа станица на прузи према Косову Пољу одмах после сада већ чувеног Јариња... Срђан Ранђеловић and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 2 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Март 3, 2013 Пријави Подели Написано Март 3, 2013 http://youtu.be/syiYhEA470Y Срђан Ранђеловић and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука