Jump to content

Уништен споменик "Армији БиХ" у Мостару

Оцени ову тему

Anti Palma Crew

Препоручена порука

А што сада вређаш Игњатија?

Не треба разлагати, рекох ти нисам успорен као што није ни Игњатије, нисам његов адвокат, али је ово твоје тотално дебилно што си написао или си мислио да си смешан тиме. Ствар је у томе што си ти намерно ставио Дивјака, али не сигурно да би нама представио мултинационални корпус армије бих.

Nemam vremena da ti detaljno predstavljam multinacionalni sastav Armije BiH. Možeš si ga predstavit sam iz informacija sa interneta. Predstavio sam ga onako kako je to išlo najbrže i najkraće, ne mislim ovdje pisati stostrankovi elaborat o multinacionalnom sastavu Armije BiH.

Подели на овим сајтовима

Ugradjen eksploziv? Strasno.

Inače, po forumima islam bosne svi su likovali i likuju što se po Srbiji podizu spomenici  poginulim borcima šiptraskih paravojnih formacija.

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Islam je fanatizovani formalizam ili fanatizam formalizma, jedna od najlukavijih obmana uopste.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Немој да се правиш наиван, начин на који си написао је ужас. Извини, можда ја нисам схватио да теби треба полако објашњавати и тумачити ставку по ставку. Извини молим те, понекад брзам, а не схватим о коме је реч. Није ни важно, да те не оптеретим, већ је пуно информација. Уживај.

Jest, lukavi su oni.U pravu si! Isto tako su tvrdili da ste si vi sami sebi organe za transplantaciju vadili tamo na Kosovu.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...