w.a.mozart Написано Децембар 5, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2009 OK...sve je u redu,kod mene je lapsus...i vokativ od reči 0205_whistling je mocarte,a to što ti pišeš je dativ-sećaš se-dativ,3. padež-kome,čemu...mocartu...pa ja kuliram...hvala ti za podsećanje... komedija je što ljudi pate od sistematike i brojeva a ne od suštine...mene frapira činjenica da neki ljudi na ovoj temi vešto preskaču konkretne komentare iznoseći subjektivne misli,glumeći žrtve i čuvajući pravoslavlje... ni jedan konkretan komentar vezan za ono što je već rečeno...zaista...i pored najbolje volje...ja takve sagovornike ne mogu da uzmem za ozbiljno-ni 1 komentar na ono što je aga napisao,jasno mi je koliko vas zanima da pišete o temi,cilj je da se ispadne predanjski branilac pravoslavlja služeći se logikom crkvenog kalendara-jer,zaboga...tamo piše da ima 7 svetih tajni...tamo postoje i tzv. crkvene zapovesti koje inače nemaju veze sa Crkvom--čitaj Crkva ih nikad nije saborno propisala,ali piše i molim...... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 5, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2009 na ovo spadne argumentovana rasprava.............. Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Настасија Написано Децембар 5, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 5, 2009 ,glume?i žrtve i ?uvaju?i pravoslavlje... cilj je da se ispadne predanjski branilac pravoslavlja služe?i se logikom crkvenog kalendara-jer,zaboga...tamo piše da ima 7 svetih tajni...tamo postoje i tzv. crkvene zapovesti koje ina?e nemaju veze sa Crkvom--?itaj Crkva ih nikad nije saborno propisala,ali piše i molim...... ?????????? ?? ???? ???????, ?????? ?? ????? ''??? ????''. ? ??? ?? ??? ????? ???????? ???? ????? 0104_cheesy ?????? ?? ????? ??????? ??????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Децембар 5, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 5, 2009 Молим све учеснике на теми да се врате питању теме...... 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 5, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2009 ,glume?i žrtve i ?uvaju?i pravoslavlje... cilj je da se ispadne predanjski branilac pravoslavlja služe?i se logikom crkvenog kalendara-jer,zaboga...tamo piše da ima 7 svetih tajni...tamo postoje i tzv. crkvene zapovesti koje ina?e nemaju veze sa Crkvom--?itaj Crkva ih nikad nije saborno propisala,ali piše i molim...... ?????????? ?? ???? ???????, ?????? ?? ????? ''??? ????''. ? ??? ?? ??? ????? ???????? ???? ????? 0104_cheesy ?????? ?? ????? ??????? ??????. cele 2 moje re?i..... 0205_whistling 1317_womens 1317_womens zna?i vodim 2-0 https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 5, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2009 brate Ago,da bi se neko vratio temi treba prvo da se uključi u temu... 0205_whistling Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Настасија Написано Децембар 5, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 5, 2009 OK...sve je u redu,kod mene je lapsus...i vokativ od re?i 1317_womens je mocarte,a to što ti pišeš je dativ-se?aš se-dativ,3. padež-kome,?emu...mocartu...pa ja kuliram...hvala ti za podse?anje... ??? ?? ???? ?? ???????? ?? ??? ????? ?? ?? ??????? ? ????? ??? ??? ?????? ?????? ? ?????? ?? ???? ???? ????? ?????? ?? ??????. ?? ??? ?????? ????? ?? ????? ??????, ???????, ????? ?? ??? ?? ?? ????? ?? ????? ???????? ???????????? ??? ??? ?? ??? ?? ??? ???????? ??????? 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Настасија Написано Децембар 5, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 5, 2009 ????? ??? ???????? ?? ???? ?? ?? ????? ?????? ????...... 0205_whistling ??????? ?? ?????? ???? 1317_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Децембар 5, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2009 пије Ага, задовољан сам са твојим одговором, али ја и даље имам проблем. Ја сам националиста. Пазим у коју пекару идем, не пијем Колу, не носим фармерке и између осталог ово ми је црна листа клопе: http://www.agrokor.hr/160.aspx Не желим да финансирам геноцид над својим народом. Шта да радим - има нас свакавих... 1317_womens И онда једног дана одлучим да студирам православље, али цврц - морам да купим неког Дуганџића! Пази, немам ја ништа против њега, одем лепо у Матицу Српску и читам, али тамо га нема. А ја да га купим нећу! (Нехрватску литературу сам купио, можда би неко био љубазан да дотичног скенира?) А катедру држи један од највећих православних ауторитета кога бих ја чак врло радо видео на месту Патријарха српског. Али авај, он признаје за ауторитет неког свог савременика из западног комшилука. Испада да су Хрвати нешто значајно у огромном римокатоличком свету. Немоћан сам. 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Децембар 5, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2009 ??, ????????? ?? ?????? ????????, ??? ????? ????? ?? ?????? ???????? ????? ????????? ?? ??? ????????? ????? ???? ''???????'', ??? ?? ?? ?????? ???????? ???? ???? ???????, ????? ????? ?????????, ?????? ??? ?? ?????? ?? ????? ???? ???????. ?????? ????????, ?? ?????? ???????? ???? ?? ???? ???????, ? ?? ??? ???? ??????? ?? ??????????, ??? ????? ????? ?? ???????!????, ????? ?? ?????????????? ?? ??????? ???? ?? ????????? ? ????? ??????? ?? ??? ????? ???????? ??????? - ?????????. ???????? ??? ?? ????????? ???? ????? ?????? ? ??????? ?? ??? ????????, ??? ??? ?????? ?????????. 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Децембар 5, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2009 VALJDA JE TIH 30 POSTO U VEZI SA AVATAROM... ...ja sam naveo citate i autore...šta ti pokušavaš da kažeš,?ove?e...odakle ti ideja da ako neko piše o teologiji da je završio faks...ja nisam nikad studirao teologiju...što se i vidi...jel da... ?? ???? ???? ???????.????? ????? ? ????????? ???????, ???? ? ?????????. ????? ?????? ????? ????? ????? ???? ? ???? ?????? ?????? ?????, ??? ?? ? ?? ?? ???? ?? ??????? ??????? ?? ?????????. ???? ???? ??????? ??????????????????? ??????, ?? ???? ??? ?? ?????? ???? ???????, ???? ?? ??????? ? ?????????. 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука