trapa Написано Март 16, 2010 Пријави Подели Написано Март 16, 2010 Овај форум има мисионарски значај не у смислу да обраћа невернике, него је више образовног карактера, ко хоће може доста тога да научи, али шта ко тражи то и налази. Неко хоће да се свађа, неко да се прави паметан, неко да смућује, неко хоће да научи нешто, неко тражи разговор, али ко хоће сигурно доста тога корисног може научити а ако се неко обрати из неверства у верство још боље Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Март 16, 2010 Пријави Подели Написано Март 16, 2010 http://forum.ateisti.com/ Mogli bi ovde da se angazujete. Ovde ima onih koji mnogo toga ne znaju o veri a pricaju svasta. Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Март 16, 2010 Пријави Подели Написано Март 16, 2010 Није ни добро да сам сви одемо на атеистичке форуме и да као почнемо да мисионариомо, више би штете нанели него користи, сувише смо сви горди да би добро мисионарили, ја зато никог не јурим, али ако ми "случај" неког доведе ја видим шта могу. Ретки су људи који могу попут Данила Сисојева да могу да упадну у гомилу иновераца и да успешно мисионаре, али сматрам да је то посебан призив и дар од Бога, сад можемо ми да помислимо да смо као он и да јуримо невернике где стигнемо, не верујем да бисмо имали каквог успеха Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Март 16, 2010 Пријави Подели Написано Март 16, 2010 Посебно на таквим форумима где се пљује по Христу, треба имати доста доста смирења да не упадамо у ватру да би то неког ефекта имало, ако почнемо одмах да их плашимо паклом и убеђујемо на силу било какве да аргументе имамо нема ту вајде Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Март 16, 2010 Пријави Подели Написано Март 16, 2010 Pa ja nisam ni mislio da napravimo vernike od njih. Jednostavno bih zeleo malko drugacije da pogledaju na veru. Svacega sam se nagledao na onom forumu i mogu ti reci da me uopste nisu uvredili svojim izjavama. Sta vise govore samo gluposti. Mada mozda i ne bi valjalo jer bi samo bilo vredjanje sa njihove strane. Ako tako gledas onda u redu. Ima ih koji bi lepo pricali sa tobom, ali ima i onih koji bi te samo opljuvali. Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 16, 2010 Пријави Подели Написано Март 16, 2010 dobro , ne baš kod ateista da idete ... najpametnije je misionarenje po "običnim" forumima ! Svi imaju podforum "religija" Tamo većina posetilaca nije ekstremna (na obe "strane" ...) . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Март 16, 2010 Пријави Подели Написано Март 16, 2010 Ми смо често екстремни у томе је проблем Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Март 16, 2010 Пријави Подели Написано Март 16, 2010 Често сам себе ухватим како пишем само да бих се правио паметан, тако нема ефекта писати ни на овом форуму, где су углавном сви верници, а камоли неког обраћати. И овде где смо сви релативно истомишљеници често буде тешких речи, како би тек било тамо. Али хвала Богу и овде има добрих мисионара, морам да похвалим оца Ивана чији постови као да су трипут мерени па тек онда слати (углавном) 0104_cheesy. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Март 16, 2010 Пријави Подели Написано Март 16, 2010 Често сам себе ухватим како пишем само да бих се правио паметан, тако нема ефекта писати ни на овом форуму, где су углавном сви верници, а камоли неког обраћати. И овде где смо сви релативно истомишљеници често буде тешких речи, како би тек било тамо. Али хвала Богу и овде има добрих мисионара, морам да похвалим оца Ивана чији постови као да су трипут мерени па тек онда слати (углавном) 0104_cheesy. Нађох се у овим ријечима 0110_hahaha У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 16, 2010 Пријави Подели Написано Март 16, 2010 ukratko ... nikad od vas misionara . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Март 16, 2010 Пријави Подели Написано Март 16, 2010 Мада сматрам да ако неког убедимо да прочита нешто од владике Николаја да смо већ пола посла урадили, владика после то преузме и обради. Заиста доста пута сам чуо да је неко поверовао кад је прочитао први пут нешто од владике. Зато Улични Музичаре брате уметниче, читај нешто од владике. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Март 16, 2010 Пријави Подели Написано Март 16, 2010 Има сврхе! ЗНАМ ИЗ ЛИЧНОГ ПРИМЕРА. Зато свима са ЖРУ! 0110_hahaha И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 17, 2010 Пријави Подели Написано Март 17, 2010 nešto se slabo javljaju moderatori i administratori ... a, baš me zanima šta ONI misle ! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
After forever Написано Март 17, 2010 Пријави Подели Написано Март 17, 2010 Ja mislim da nema preterano mnogo vajde , jer ionako ste svi ovde vernici !Нису сви били вјерници ! Знам по себи dada https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1340_womens' /> Слажем се, мени је сајт и сам форум мноооого помогао и наставља то да ради сваког дана. Похвалила бих његов утицај на нас који смо се нашли на некој прекретници па ни тамо ни вамо https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1335_womens' />, као децу нас прихвата широм отворених руку https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='8084.gif' />, затим његов едукативни карактер и слободу у писању и казивању својих ставова. https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1324_womens' /> И не реците никад да је слаба вајда, па ја знам бар петоро људи којима сам предложила само да погледају... и сад и сами доживљавају позитивне промене. https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='8084.gif' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 17, 2010 Пријави Подели Написано Март 17, 2010 dobro , vi koji ste bili ni tamo ni 'vamo ... da s'kupite pare i da platite godišnje troškove sajta ... 8084.gif . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука