Ромејац Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 Шта све нема на овом белом свету!!! His Holiness, Mar +Markus I Our Patriarch since 1967 & Metropolitan General Of America & Canada За више информација: http://mark1x1.tripod.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јануар 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 Ово им је оснивач: Blessed Walter I (Propheta) AOCC Patriarch and Founder Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јануар 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 http://www.facebook.com/MarMarkusI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 http://www.facebook.com/MarMarkusI Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 He was elected pope by his mum hahahahahahahahaha Crazzzzzzzy man Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 Sine, ručak je na stolu, oladiće! - Evo mama, još samo par poza. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 Gledao sam ima i ženski papa,medju katolicima baš ia raznih devijacija,odnosno bolesnika al su smešni Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јануар 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 He was elected pope by his mum hahahahahahahahaha Crazzzzzzzy man Here in the Vatican Library 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Можда има на полицама књигу Да Винчијев код! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 Gledao sam ima i ženski papa,medju katolicima baš ia raznih devijacija,odnosno bolesnika al su smešni Ako su ti oni katolici onda je i Muramasa koptski papa, hahahaha! Ovo isto da je Muramasa napravio! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јануар 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 Тек сам сада приметио да сам наслов погрешно написао. Јел може неко из администрације да поправи. Написао сам ПРАВОСЛАНИ КАТОЛИЦИ 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 Тек сам сада приметио да сам наслов погрешно написао. Јел може неко из администрације да поправи.Написао сам ПРАВОСЛАНИ КАТОЛИЦИ 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Vi ste sol zemlje - vi ste svjetlost svijeta... Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука