Зосима Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 Питам се докле ће овај буздован да јаше... Estradni menadžer Saša Mirković novi je pomoćnik ministra saobraćaja Milutina Mrkonjića. Vlada Srbije postavila je estradnog menadžera Sašu Mirkovića za pomoćnika ministra saobraćaja Milutina Mrkonjića. Rešenje o postavljenju Mirkovića za pomoćnika ministra u Sektoru za puteve i bezbednost saobraćaja vlada je donela na poslednjoj sednici 29. decembra, objavljeno je na sajtu Vlade Srbije.Prema pisanju beogrdaske štampe kod Mrkonjića u kabinetu rade i zgodne plavuše: Marija Armenko, koja je svojevremeno radila u protokolu u Predsedništvu kod Borisa Tadića, Ivana Škorić (zvezda TV Pinka i rijalitija "Veliki brat"), Ana Plamenac (novinar TV Pink) i Aleksandra Kojić (članica SPO). U Mrkonjićevom kabinetu radi i sin estradnog umetnika Šabana Šaulića. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 А сада му је помоћник менаџер већине силиконских крешталица које годинама трују мозак и убијају и оно мало што је осатало од изворне музике у нас... Мирковић Саша Два буздована на челу колоне... Dragan Živković and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 Vlada Srbije postavila je estradnog menadžera Sašu Mirkovića za pomoćnika ministra saobraćaja Milutina Mrkonjića Добро је! Барем неће бити постављен за директора Директората ѕа цивилно ваѕдухопловство greengrin Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 Које смо ми блато... ц,ц,ц,ц, ... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 Ево Милтунових "анђела" Марија Арменко Ана Пламенац Ивана Шкорић Александра Којић "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 Ја не смем да коментаришем, одма` ће Зосима да ме оптужи за јерес гаст`рбајтерску... Иван ♪♫ and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 А,какав кабинет министарства саобраћаја ВОЗИ МИШКО.... Partibrejkers је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 Ја не смем да коментаришем, одма` ће Зосима да ме оптужи за јерес гаст`рбајтерску... Хаха,удри слободно,имаш мој благослов... 4chsmu1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 Само замишљам како би Директорат функционисао да је овај сват којим случајем био директором.. Што није искључено да неће... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 Хаха,удри слободно,имаш мој благослов... 4chsmu1 Није ред, наљутиће се Мрка... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Partibrejkers Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Шта друго да се очекује.......што рече Ана Бекута: Мрка је таква људина, да га нема требало би га измислити bliss jeeee Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука