Jump to content

Реална или неутемељена критика Католичке Цркве ?

Оцени ову тему

Препоручена порука

O hvala Bogu da te konacno razumem. Nastavljamo ako je tako nemam ja suda u srcu svom iako jako naginjem nadam se da neciu poginuti. Napisao sam da je slovenacki najblizi ceskom jeziku. Medjutim hteo sam malo i da umesam istoriju koja nije bas onakva kakvu danas poznajemo.

Može, samo ako nije od akademika Deretića ta istorija, to onda radije nemoj, u teúkoj sam depresiji, samo bi mií on još tu falio. Već treći dan ločem al ne samo od razočarenja, imao sam to isvejedno splanirano da se naločem ovih dana, kod nas nije post. E ovako su oni dvojica imali simbolizirat sv. Ćirila i Metodija, arcibiskup Duka svátého Cyrila a vladyka Kryštof svátého Metoděje lijepo ustrojeni, sve u odeždama a sad ništa od toga, Metoděj otpao, u maju rješava nekakve druge stvari na crkvenom sudu, ko se ne bi opio, a toliko dirinčit na tome.

BTT40e607_duka.jpg

1328096485_201202010036_PRG_1.jpg

Подели на овим сајтовима

Ma nista ne znam ni ko je taj. Nego sipaj ti meni jednu da me pogodi nesto a da pojma nemam iz kog naroda je doslo.Da proslavim Spasitelja i Sretenje sveta koje je pripremio svim narodima.xik!

Evo ti iz nepresušnog vrela mudrosti blagočestivih otaca naših

i svetih službenika Božiijih par kapljica utjehe duhovne na jezik: 

Нині сили небесния з нами невидимо служать + Ukrainian chant +

Подели на овим сајтовима

Kritika može biti realna i neutemeljena ali također negativna i pozitivna. pa sad damo tu malo i te pozitivne. Ovako će ispast da su u nas sve same negativnosti nekakve a da nikakvih pozitivnisti u oizitivnih stvari nema, jel de, taman posla. U ova dva videa pjevaju katolički zapadnoobredni hor Liturgiju Kastorskog i zapadnoobredni monasi, benediktini bizantinoslovensku Večernju ali ta Večernja je na ruskom, ne na staroslovenskom. Pjevaju je belgijski benediktini na ruskom s jakim francuskim naglaskom, opravoslavljujemo se, vidite to  sami, ništa nejde preko noći il za jedan dan, express.  Za sve treba vremena.

Russian Monastic Vespers - Catholic Chants

Kатолический церковный хор -- Херувимская Касторскаго

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...