marija Написано Новембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2009 mašo ti bar priznaješ da si puna gorčine i to je početak lečenja, jer rana koja s ene otkriva najteže se leči, naravno za razliku od onih koji u sebi imaju toliko gorčine da bi mogli da zatruju tri galaksije ali to nikada neće priznati ni sebi a nekmoli drugom Gorčina izjeda, teško ej oprostiti, težak je i trnovit to put, gorčina izaziva nemir u mislima, no vremenom uspećeš, veruj mi, jednoga jutra s eprobudiš i shvatiš da gorčine više nema, ostane tuga, ostane čežnja ali gorčine nema Znam kako je predugo sam ej nosila u sebi ... Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jankovic_Dobra_Voda Написано Новембар 26, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 26, 2009 Pozdrav u Hristu drage sestre i braco! Pratim veoma pazljivo i savesno Vasu razmenu iskustava na ovoj temi koju sam ja otvorio i istovremeno merim svoje dubine i visine i uporedjujem ih sa Vasim iskustvima i savetima... Pozdrav u Hristu svima Vama! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Новембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2009 До краја живота ће бити тако, са тим морам да живим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука