Jump to content

Милка Цанић тешко болесна

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

Чувено „добро вече“ се не чује већ неко време на РТС-у, а разлог томе је то што је Мика имала тешку операцију на кичми

milka0_620x0.jpg

Супервизор квиза „Слагалица“ Милка Цанић је тешко болесна. Чувено „добро вече“ се не чује већ неко време на РТС-у, а разлог томе је то што је Мика имала тешку операцију на кичми.

Препознатљива лекторка се неће неко време појављивати на малим екранима и „Вечерње новости“ јој овом приликом желе брз опоравак.

"Гледаоци мисле да је моја улога само да кажем оно чувено „добро вече“, али иза тога стоји врло одговоран и напоран свакодневни рад који подразумева стално прелиставање и ишчитавање енциклопедија, рјечника, књига", својевремено је изјавила Милка Цанић.

Извор: Новости

Подели на овим сајтовима

On 26. 12. 2012. at 19:13, Жељко рече
Вечерње новости“ јој овом приликом желе брз опоравак.

И ми јој желимо брз опоравак! 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Када сам био на Слагалици упознао сам се сњом лично и добио аутограм, изврстан лингвиста, њена улога је велика у том квизу, желим јој да брзо оздрави и да се врати свом послу (који се НЕ своди само на две речи)  :)

Подели на овим сајтовима

On 26. 12. 2012. at 19:41, Жељко рече
Јел имаш снимак те слагалице ?

Нема нигде, тражио сам. То је док сам студирао у Београду, растурила ме нека девојка из Руме, после ми се цела катедра смејала а да се они пријаве - јок! лисице једне :) 

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Радосна вест!

Госпођа Милка се ускоро враћа у Слагалицу након успешне операције и опоравка..

Прочитах у неким новинама пре неки дан.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...