Баба Написано Децембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 Чувено „добро вече“ се не чује већ неко време на РТС-у, а разлог томе је то што је Мика имала тешку операцију на кичми Супервизор квиза „Слагалица“ Милка Цанић је тешко болесна. Чувено „добро вече“ се не чује већ неко време на РТС-у, а разлог томе је то што је Мика имала тешку операцију на кичми.Препознатљива лекторка се неће неко време појављивати на малим екранима и „Вечерње новости“ јој овом приликом желе брз опоравак."Гледаоци мисле да је моја улога само да кажем оно чувено „добро вече“, али иза тога стоји врло одговоран и напоран свакодневни рад који подразумева стално прелиставање и ишчитавање енциклопедија, рјечника, књига", својевремено је изјавила Милка Цанић. Извор: Новости Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Децембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 On 26. 12. 2012. at 19:13, Жељко рече Вечерње новости“ јој овом приликом желе брз опоравак. И ми јој желимо брз опоравак! Andre Williams, Николa, Ромејац and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Децембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 Када сам био на Слагалици упознао сам се сњом лично и добио аутограм, изврстан лингвиста, њена улога је велика у том квизу, желим јој да брзо оздрави и да се врати свом послу (који се НЕ своди само на две речи) Лидија Миленковић, Баба, Иван 123 and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 Јел имаш снимак те слагалице ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Децембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 On 26. 12. 2012. at 19:41, Жељко рече Јел имаш снимак те слагалице ? Нема нигде, тражио сам. То је док сам студирао у Београду, растурила ме нека девојка из Руме, после ми се цела катедра смејала а да се они пријаве - јок! лисице једне мирођија, zuti car, Баба and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Децембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 Да ли се можда зовеш ? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Децембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 On 26. 12. 2012. at 22:16, feeble рече Да ли се можда зовеш ? Види стварно, нисам се препознао! -5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 4, 2013 Пријави Подели Написано Март 4, 2013 Радосна вест! Госпођа Милка се ускоро враћа у Слагалицу након успешне операције и опоравка.. Прочитах у неким новинама пре неки дан. Биљана, zuti car and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Март 4, 2013 Пријави Подели Написано Март 4, 2013 Све најбоље мојој професорки, да се брзо опорави и још дуго да ради! На своју и нашу корист. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука