Crveni Baron Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 @Rebetis Jel moze objasnjenje o cemu se radi na ovoj sliki? ma ko je napisao vise naucnih radova ...pa ja toga mogu da nastampam koliko 'oces, samo mi treba ketridz ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 Мур је комерцијални радник, стицајем околности режисер, и верујем да је више него јасно да његови филмови немају сврху, нити замаха, осим да у земљама петог света, попут наше, изазову некакво одушевљење, или симпатију, као "Амер који је у праву, или који бар мисли као ја." Тешко је поверовати да у земљи неслободе, какве САД несумњиво јесу, постоји неко ко би иоле угрожавао поредак (ми гледамо из перспективе малог народа, где један човек, бизнисмен ММ нпр. изазове читаву буру тиме што је приведен, оваквих у САД има на хиљаде) на коме вредно раде милиони људи, из свих слојева и структура. Ово је само један једини човек, који држи равнотежу читавом том САД систему и који тобоже диже глас, па сад нека свако закључи какав је то баланс и има ли га. Лично мишљење о њему и његовоме раду — фарса, шарада. nedeljko, DYNABLASTER and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 Sad saberi EU.. ccvige Нема шта да сабирам, врло ми је позната ситуација у тој сфери. Америка је у сваком смислу највећа научна сила. Овај број радова је само један од брда показатеља. И на томе САД почива, на томе је заснована - на науци, технологији и предузетништву. И на слободи. Све њене девијације је само коштају, те не може никако да почива на ”њима”. Ко то неће да види, његов проблем. Могу само да завиде, ништа им друго не преостаје. Aquilius Cratus and Justin Waters је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 ma ko je napisao vise naucnih radova ...pa ja toga mogu da nastampam koliko 'oces, samo mi treba ketridz ... Ово показује праву Билбијину суштину - исти је као типична сеоска пијандура која се налоче пива испред продавнице и заједљиво добацује свима који нешто раде. Туга... Crveni Baron, bora and Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 na cemu da im zavide? jel na tome sto je energija trebala da bude besplatna pa nije, i jel na tome sto su skoro svi Teslini izumi obesmisljeni i upropasteni? da zavide vavilonu? ni ne cudi me taj nacin razmisljanja jer ste stvarnost zamenili grafikonima sto se tice seoskih pijandura i seljaka mozete da im zavidite na pameti, a mudrost da i ne spominjem R.Žiskar and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 Мислиш Democrats! Comming soon to a neighborhood near you. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 ma ko je napisao vise naucnih radova ...pa ja toga mogu da nastampam koliko 'oces, samo mi treba ketridz ... Napisi za pocetak jedan koji ce biti objavljen u bilo kom ozbiljnom naucnom casopisu. Ja se prijavljujem da te sponzorisem za kertridz. Crveni Baron and uros је реаговао/ла на ово 2 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 A inace Springsteen ti je cuveni libertarijanac ... Јел? Уф штета, никад га нисам нешто претерано готивио Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 Мислиш Democrats! Comming soon to a neighborhood near you. Mislim DemoNcrats comming soon to a neighborhood near you. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 A mi kao Nebeski narod lebdimo iznad svih toliko visoko da se i ne vidimo na slici Evo istine .... nas su retusirali ...ameri, stalno nam rade o glavi ... nismo mogli da stanemo na ovu sliku .... Manolis and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 Napisi za pocetak jedan koji ce biti objavljen u bilo kom ozbiljnom naucnom casopisu. Ja se prijavljujem da te sponzorisem za kertridz. Evo ... moj prvi naucni rad ... https://www.pouke.org/forum/topic/23219-amerika-zasnovana-na-genocidu/?p=773215 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 Evo ... moj prvi naucni rad ... https://www.pouke.org/forum/topic/23219-amerika-zasnovana-na-genocidu/?p=773215 У правом комуњарском стилу - плагијација. Чак и у шали не знаш другачије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 Evo istine .... nas su retusirali ...ameri, stalno nam rade o glavi ... nismo mogli da stanemo na ovu sliku . Kazem ja da lebdimo, ti si samo pokazao donjih 0,0000001 %. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 sva sreca pa nam je dato da imamo ovakve ljude, a sad videcemo sta ce od toga biti i od koga ce zavisiti, jer smo trenutno okupirani zombijima koji rade za tu vasu lepu i uzornu Ameriku Manolis је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 У правом комуњарском стилу - плагијација. Чак и у шали не знаш другачије http://www.youtube.com/watch?v=8VzBQZjGM6E Manolis and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука