Grizzly Adams Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 Супер ствар! Прочитај упутство да ли има тајмер, онда можеш да ставиш све увече и подесиш га да ти изјутра у 6 буде свеже печен хлеб. И цела кућа мирише... feeble, Баба and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 Супер ствар! Прочитај упутство да ли има тајмер, онда можеш да ставиш све увече и подесиш га да ти изјутра у 6 буде свеже печен хлеб. И цела кућа мирише... Ствар је у томе што ја немам никакво упутство , укључих га пре сат времена и још чекам, јес да мирише кућа на лебац ал немам појма шта ће да испане, а што се тиче састојака , знам да месим леба и без апарата но вако лакше. emilija, Јадранка-Дервента and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 Ja nabavio jedan pre par dananije losa sprava , ubacis komponente i sve sam uradi . Samo podesi pravi program jer radi od sat i po do sedam sati u zavisnosti kakav lebac oces da ispeces . Kako sam uradi? Ne mora ni da se "mesi"? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 Kako sam uradi? Ne mora ni da se "mesi"? Да сам умеси ти само успеш састојке Manolis, Crveni Baron, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 Да сам умеси ти само успеш састојке Oooooooo...pa to je prava masina ... gde ima da se kupi ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 Eeeeeee колко сам се ја ових напродавао Баба and Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 Меси и пече, може и славски колач Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 Koja firma to pravi? <Dajte neki link Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 Најбољи су Швапски. Марке: FIF. И CLATRONIC није лош. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 Dobra je stvar, samo ne treba uvek po receptu praviti, nego malo eksperimentisati...U principu osnovno je brašno, voda, so, ulje, suvi kvasac... To je obavezno... Sve ostalo je opciono... Mleko, šećer, zrnevlje.. tip brašna... Ako hoćeš poslaću ti dokument sa receptima. Opšti je i važi za sve aparate. U stvari možda ga postavim i na scribd.. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 постви на скрибд Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 Koja firma to pravi? <Dajte neki link Ја имам овај: http://www.oster.com/ProductDetails.aspx?pid=2003 Супер ради и цена је екстра. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 Kad sam kupovao, cena je bila od 5.000 do 15.000 a slično je i sada. Ja sam naravno kupio najjeftiniji i ispostavilo se da je bolji od onih koji su skuplji, a koje su kupovali neki naši prijatelji. Mišljenja sam da je svejedno koji god se kupi, samo je stvar u vežbi i kad nađete način koji vam najbolje odgovara i hleb koji se vama najviše sviđa, onda se držite toga i eventualno nekad eksperimentišite... Osnovni program traje 3 sata, ali od toga mašina radi možda efektno sat i nešto više.. Ostalo vreme se gasi i "ćuti" jer se testo nadiže. 20-tak minuta ode na mešanje, i oko sat vremena na pečenje. ostalo je dizanje testa. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 Osnovni program traje 3 sata, ali od toga mašina radi možda efektno sat i nešto više.. Ostalo vreme se gasi i "ćuti" jer se testo nadiže. 20-tak minuta ode na mešanje, i oko sat vremena na pečenje. ostalo je dizanje testa. i po cemu je bolji od rerne i obicnog pravljenja hleba ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 Састојци су прости , колико сам ја одмерио ону кутију што у њој треба да буде испечен лебац , значи ту ће и да надоиђе, ја сам мето вако : 3 шоље белог брашна и 2 шоље црног брашна, две кашике соли, једну шекера, воде сам налио око шољу ипо скоро две, али сам после досо још кашику брашна, затим трећину свежег квасца мало уља око кашику и по , и то је то . Сад је надоишло и отприлике чинија за три прста фали до врха теста то значи кад се испече биће пуна чинија. emilija and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука