Jump to content

Апарат за печење хлеба

Оцени ову тему

Препоручена порука

Супер ствар! Прочитај упутство да ли има тајмер, онда можеш да ставиш све увече и подесиш га да ти изјутра у 6 буде свеже печен хлеб. И цела кућа мирише... :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Супер ствар! Прочитај упутство да ли има тајмер, онда можеш да ставиш све увече и подесиш га да ти изјутра у 6 буде свеже печен хлеб. И цела кућа мирише... :)

Ствар је у томе што ја немам никакво упутство , укључих га пре сат времена и још чекам, јес да мирише кућа на лебац ал немам појма шта ће да испане, а што се тиче састојака , знам да месим леба и без апарата но вако лакше.

:)

Подели на овим сајтовима

Ja nabavio jedan pre par dana

nije losa sprava , ubacis komponente i sve sam uradi . Samo podesi pravi program jer radi od sat i po do sedam sati u zavisnosti kakav lebac oces da ispeces .

Kako sam uradi? Ne mora ni da se "mesi"?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Dobra je stvar, samo ne treba uvek po receptu praviti, nego malo eksperimentisati...
U principu osnovno je brašno, voda, so, ulje, suvi kvasac... To je obavezno... Sve ostalo je opciono... Mleko, šećer, zrnevlje.. tip brašna...

Ako hoćeš poslaću ti dokument sa receptima. Opšti je i važi za sve aparate.

U stvari možda ga postavim i na scribd..

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Kad sam kupovao, cena je bila od 5.000 do 15.000 a slično je i sada. Ja sam naravno kupio najjeftiniji i ispostavilo se da je bolji od onih koji su skuplji, a koje su kupovali neki naši prijatelji.

Mišljenja sam da je svejedno koji god se kupi, samo je stvar u vežbi i kad nađete način koji vam najbolje odgovara i hleb koji se vama najviše sviđa, onda se držite toga i eventualno nekad eksperimentišite...

Osnovni program traje 3 sata, ali od toga mašina radi možda efektno sat i nešto više.. Ostalo vreme se gasi i "ćuti" jer se testo nadiže. 20-tak minuta ode na mešanje, i oko sat vremena na pečenje. ostalo je dizanje testa.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Osnovni program traje 3 sata, ali od toga mašina radi možda efektno sat i nešto više.. Ostalo vreme se gasi i "ćuti" jer se testo nadiže. 20-tak minuta ode na mešanje, i oko sat vremena na pečenje. ostalo je dizanje testa.

i po cemu je bolji od rerne i obicnog pravljenja hleba ?

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Састојци су прости , колико сам ја одмерио ону кутију што у њој треба да буде испечен лебац , значи ту ће и да надоиђе, ја сам мето вако :

3 шоље белог брашна и 2 шоље црног брашна, две кашике соли, једну шекера, воде сам налио око шољу ипо скоро две, али сам после досо још кашику брашна, затим трећину свежег квасца мало уља око кашику и по , и то је то .

Сад је надоишло и отприлике чинија за три прста фали до врха теста то значи кад се испече биће пуна чинија.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...