Jump to content

Ko su najveći donatori Srbije?

Оцени ову тему

GeniusAtWork

Препоручена порука

Прошлост је прошла. Историја нека пише о томе ко је крив за шта и то је то. Ми не можемо ту да променимо ништа.

У преводу: "ко вас шиша кад нисте из Америке."

Генијално.

Е моји срби... 

Подели на овим сајтовима

Не знам шта фали мом начину размишљања... :)

Тема је ко су највећи донатори Србије. То је математика, x > y. Значи највећи донатори су САД и земље ЕУ, Русија и Кина нису дали ништа. То су чињенице и на основу тога може нешто и да се закључи са ким треба сарађивати.

Прошлост је прошла. Историја нека пише о томе ко је крив за шта и то је то. Ми не можемо ту да променимо ништа.

fali to sto izgleda ni ne razmisljas, dzaba sam pisao

evo plastican primer, recimo da nemas para, ja ti dam 100 evra, a zauzvrat ti otmem bastu

• Волим 1

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

А ко је рекао да треба то да замене? То не може да се замени.

А не може? Па реци им то у лице.

Реци им: Хвала вам на кинти али то неће вратити оне што сте убили 1999-те. 

Подели на овим сајтовима

pa ubijali su nas od pamtiveka to nije nista novo

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

У преводу: "ко вас шиша кад нисте из Америке."

Генијално.

Вероватно ни сам не знаш шта си хтео да кажеш...

fali to sto izgleda ni ne razmisljas, dzaba sam pisao

evo plastican primer, recimo da nemas para, ja ti dam 100 evra, a zauzvrat ti otmem bastu

Њихове донације нису "заузврат" ни за шта. То је економска помоћ, није надокнада за бомбардовање.

Значи, нема никакве логике то што пишеш.

А не може? Па реци им то у лице.

Реци им: Хвала вам на кинти али то неће вратити оне што сте убили 1999-те. 

Па нико није ни рекао да ће вратити. Шта има да им "кажем у лице"?

Ево да ти испричам ја пар случајева. Упознам човека, први пут га видим у животу и док још нисмо пустили руке он почне да ми се извињава за бомбардовање, каже - "ми смо сви били против тога". Други, који није био толико упућен, седнемо на ручак и каже "молим те испричај ми шта се тамо стварно десило, знам да нас наши медији лажу". Трећем, пре пар дана, причам ово што си поставио горе - како су убијали цивиле по Нишу, бомбардовање пијаце, човек се изневирао каже - "па то је ратни злочин! ми то овде не знамо".

Шта још треба да им "кажем у лице"? Него сте се ви балавци нашли да ми солите памет. 1999-те сте вероватно били у вртићу док сам ја био у униформи. Пацери једни балави. Него слушајте шта вам се прича, да нам се такве ствари не понављају више.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Шта још треба да им "кажем у лице"? Него сте се ви балавци нашли да ми солите памет. 1999-те сте вероватно били у вртићу док сам ја био у униформи. Пацери једни балави. Него слушајте шта вам се прича, да нам се такве ствари не понављају више.

Који ти је? Америчка вутра а? поздрави твог председника и пренеси му да му ДЕЦУ НЕЋУ ОПРОСТИТИ!!! "СРБИНЕ"!!!

Подели на овим сајтовима

Вероватно ни сам не знаш шта си хтео да кажеш...

Њихове донације нису "заузврат" ни за шта. То је економска помоћ, није надокнада за бомбардовање.

Значи, нема никакве логике то што пишеш.

ne verovatno, nego sigurno ti nista ne shvatas, neverovatna pojava, ne vredi da nastavljam

Подели на овим сајтовима

Који ти је? Америчка вутра а? поздрави твог председника и пренеси му да му ДЕЦУ НЕЋУ ОПРОСТИТИ!!! "СРБИНЕ"!!!

Јес` да је слава била, ал` што пијеш кад ти шкоди... :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ево да ти испричам ја пар случајева. Упознам човека, први пут га видим у животу и док још нисмо пустили руке он почне да ми се извињава за бомбардовање, каже - "ми смо сви били против тога". Други, који није био толико упућен, седнемо на ручак и каже "молим те испричај ми шта се тамо стварно десило, знам да нас наши медији лажу". Трећем, пре пар дана, причам ово што си поставио горе - како су убијали цивиле по Нишу, бомбардовање пијаце, човек се изневирао каже - "па то је ратни злочин! ми то овде не знамо".

to je nesto drugo, te ljude sto si naveo veze nemaju sa donacijama EU niti USAID-om, to su velike organizacije mogulske

i meni jedan Nemac pomaze, al to veze nema sa temom

Подели на овим сајтовима

Е мој братац... Ниси ни свестан колико грешиш. Можда једног дана, кад се смириш и почнеш да размишљаш, схватиш истину коју сам ти рекао.

До тада, уживај.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...