Баба Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 О хвала ти богата Америко и Немачко! Хвала ти на свему што си нама дала! Пошто смо сиромашни и не можемо вам узвратити истом мером, надам се да ће вам Бог узвратити на вашој дарежљивости. Хахахахахаха! feeble, DYNABLASTER and nedeljko је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 Па нису били у могућности, али зато су православну браћу Грузине добро потпрашили. Не би ни нас жалили у сличној ситуацији. Не знам да ли су им послали донације после, али претпостављам... Наравно да нас не би жалили да смо слали своје војнике против њих у другом светском рату , прошли би као и они који су слали. Али су зато Љотић и Недић проглашени од самих Срба као највећи квислинзи и издајници иако су ставили свој живот на коцку да не би ни један српски војник у име трећег рајха отишао на руски фронт. Наравно да би нас испрашили као што су грузинце да смо ушли у НАТО или примили толики број НАТо агентуре у своју државу да руководи једном антируском кампањом и саботира руске интересе и практично изазива сукобе на границама са Русијом. Шта ти очекујеш? Него занимљиво како су Амери увалили Грузинце у ова внаго па су их после оставили на цедилу, а данас Грузинци иду сами у Москву схватајући како су их насамарили Амери и нуде Русима руку помирења и сарадње. Ја сам Звоно мислио да си ти мало боље упућен, али бојим се да си ти само навијачки расположен у вези Руса и Амера. Manolis је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука