obi-wan Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 Немам проблем да поверујем у његов опроштај, јер не полазим од својих могућности и тога како бих ја. Vidis, ja imam problem. Ne sumnjam u njegovu dobronamernost bas nimalo, daleko od toga, ali mi je tesko da poverujem da se on u samom sebi sa ubicom tako brzo u potpunosti izmirio. Naravno, ne tvrdim nista, moguce je i da nisam u pravu... Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 ali mi je tesko da poverujem da se on u samom sebi sa ubicom tako brzo u potpunosti izmirio. Svakako jako tezi ka tome. A to je prvi korak ka tome da se vrlo brzo izmiri. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 a da , zaboravih još nešto a možda je bitno i za spasenje Јадранка-Дервента, Mилена КШ and Николa је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 Svakako jako tezi ka tome. A to je prvi korak ka tome da se vrlo brzo izmiri. Slazem se, ali to je vec druga vasiona u odnosu na samo izmirenje sa ubicom u sebi samom... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 Vidis, ja imam problem. Ne sumnjam u njegovu dobronamernost bas nimalo, daleko od toga, ali mi je tesko da poverujem da se on u samom sebi sa ubicom tako brzo u potpunosti izmirio. Naravno, ne tvrdim nista, moguce je i da nisam u pravu... Може бити и да не разуме чин убице, али у потпуности потврђује: Сами себе и једни друге и читав свој живот Христу Богу предајмо! "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 Slazem se, ali to je vec druga vasiona u odnosu na samo izmirenje sa ubicom u sebi samom... Sve nas vidi svemirska policija. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 Како ли је, тек, родитељима убице ? Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука