Jump to content

Ovo je primjer požrtvovanosti kakav se rijetko viđa!

Оцени ову тему

bosanac

Препоручена порука

Zaprepastio sam se kada sam ovo vidio.

Zamolio bih vas da ovo ne tumačite ovo su uradili ovi ili oni...

Ovo je uradio čovjek pojedinac pripadnik pobunjenika u Siriji.

Za ovo treba imati veliko srce.

Lično , za mene ovo je primjer rijetkog junaštva.

http://youtu.be/aCBt6Tvuea0

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Собзиром да Америка подржава опозицију, а да је ЦНН врло познат по "објективности" , све је ово холивудски режирано,нешто слично као сарајевска пијаца...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Собзиром да Америка подржава опозицију, а да је ЦНН врло познат по "објективности" , све је ово холивудски режирано,нешто слично као сарајевска пијаца...

Bijedan komentar nema šta!

Подели на овим сајтовима

Било би још љепше кад би се примјери пожртвованости и људскости  тражили и изван сопственог идеолошког и политичког свјетоназора .. мислим, мање индоктринирано би звучало.

De Maria Numquam Satis

Подели на овим сајтовима

Ово је пример медијске манипулације која се често виђа.

Док год је наивности муслимана, до тада ће их Американци израбљивати и злоупотребљавати.

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Било би још љепше кад би се примјери пожртвованости и људскости  тражили и изван сопственог идеолошког и политичког свјетоназора .. мислим, мање индоктринирано би звучало.

Ima i takvih.Za mene je primjer požrtvovanosti i junaštva primjer onog starca u Jasenovcu koji je ustaši rekao:"Svoj ti posao sinnko".

Ovo nije bilo vezano za neku pristrasnost iz ovog ili onog razloga.Nego me je uistinu zadivila hrabrost ovog čovjeka. Ima još jedan primjer :Primjer ruskog vojnika koji je u bici kod Kurska zabio se svojim tenkom u njemački Tigar  da bi spasio svoga druga.

Ima tih primjera puno prijatelju ali ovaj me se posebno dojmio.

Подели на овим сајтовима

Ово је пример медијске манипулације која се често виђа.

Док год је наивности муслимана, до тада ће их Американци израбљивати и злоупотребљавати.

Kao što reče starac Vukašin: "Svoj ti poso sinko"

Подели на овим сајтовима

Ima i takvih.Za mene je primjer požrtvovanosti i junaštva primjer onog starca u Jasenovcu koji je ustaši rekao:"Svoj ti posao sinnko".

Ovo nije bilo vezano za neku pristrasnost iz ovog ili onog razloga.Nego me je uistinu zadivila hrabrost ovog čovjeka. Ima još jedan primjer :Primjer ruskog vojnika koji je u bici kod Kurska zabio se svojim tenkom u njemački Tigar  da bi spasio svoga druga.

Ima tih primjera puno prijatelju ali ovaj me se posebno dojmio.

Ovima se diviš a Hrista nazivaš samoubicom?

I ovaj momak je bio svestan da može da pogine pa je krenuo da spašava ovu ženu..

Подели на овим сајтовима

Nije lako ziveti sa takvim osecanjima ceo zivot  Just_Cuz_19

Not Available 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...