Jump to content

Још једном о Земљи Живих, Перановићу...емисија "Радар" РТВ Војводина

Оцени ову тему

Препоручена порука

Да не дође до забуне, случај Перановић је засебан и таква ,,терапија" се не примењује у осталим заједницама центра.

Подели на овим сајтовима

Одлично урађена емисија.

Јеванђелски говорити значи говорити из душе; било да говориш, било да ћутиш, осећа се вера. И још значи, не наметати се њоме, нити се због чега стидети. Свака реч је на своме месту и тече. А она је таква зато што се преносила с колена на колено, па се и укоренила. Таква вера нас је одржала.

Подели на овим сајтовима

Да не дође до забуне, случај Перановић је засебан и таква ,,терапија" се не примењује у осталим заједницама центра.

Да не буде забуне Перановићев центар нема везе са Земљом живих , морам да те поправим јер неко може стећи утисак да је Перановић деловао у оквиру пројекта Земља Живих.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Vidim cenzura radi perfektno

Тако је, нема потребе да наглашавамо... ко погледа видеће и сам о чему се ради, зар не? Порука је била пројављена и само смо реаговали на њу. Дакле, људи ће погледати и видети ко је на снимку. Ми му желимо брзо излечење.

Подели на овим сајтовима

Тако је, нема потребе да наглашавамо... ко погледа видеће и сам о чему се ради, зар не? Порука је била пројављена и само смо реаговали на њу. Дакле, људи ће погледати и видети ко је на снимку. Ми му желимо брзо излечење.

a zasto radi cenzura ?

svima zelimo brzo isceljenje ,ali zasto cenzura ? 

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

• Гости

@,

Није то класична цензура, већ избацивање непотребних додатака и наметања мишљења. Видео снимак јасно говори о коме се ради. Нека људи гледају до краја. 

Подели на овим сајтовима

• Гости

@,

Рекох, има разлога. Порука је пријављена од стране неколико чланова и ми смо закључали да су пријаве на месту. А сада наставите са гледањем видео снимка. Ја сам се потрудио да га окачимо и на Јутјуб.

Подели на овим сајтовима

Није то класична цензура, већ избацивање непотребних додатака и наметања мишљења. Видео снимак јасно говори о коме се ради. Нека људи гледају до краја. 

ja sam odgledala dva puta :)

i svaka cast svima koji su se slikali za emisiju

i javno rekli svoje ime i prezime  

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...