Batman Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 Интересантна нова емисија емитована 11.12.2012. http://media.rtv.rs/sr_ci/radar/3271 Srdjan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 Да не дође до забуне, случај Перановић је засебан и таква ,,терапија" се не примењује у осталим заједницама центра. Милан Меденица :) and Andre Williams је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владо М Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 Одлично урађена емисија. Јеванђелски говорити значи говорити из душе; било да говориш, било да ћутиш, осећа се вера. И још значи, не наметати се њоме, нити се због чега стидети. Свака реч је на своме месту и тече. А она је таква зато што се преносила с колена на колено, па се и укоренила. Таква вера нас је одржала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 Да не дође до забуне, случај Перановић је засебан и таква ,,терапија" се не примењује у осталим заједницама центра. Да не буде забуне Перановићев центар нема везе са Земљом живих , морам да те поправим јер неко може стећи утисак да је Перановић деловао у оквиру пројекта Земља Живих. Милан Меденица :) and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 одлична емисија хвала није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Batman Написано Децембар 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 Vidim cenzura radi perfektno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 13, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 Vidim cenzura radi perfektno Тако је, нема потребе да наглашавамо... ко погледа видеће и сам о чему се ради, зар не? Порука је била пројављена и само смо реаговали на њу. Дакле, људи ће погледати и видети ко је на снимку. Ми му желимо брзо излечење. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 13, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 Тако је, нема потребе да наглашавамо... ко погледа видеће и сам о чему се ради, зар не? Порука је била пројављена и само смо реаговали на њу. Дакле, људи ће погледати и видети ко је на снимку. Ми му желимо брзо излечење. a zasto radi cenzura ? svima zelimo brzo isceljenje ,ali zasto cenzura ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 @, цитирала си објашњење зашто? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 13, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 @, Није то класична цензура, већ избацивање непотребних додатака и наметања мишљења. Видео снимак јасно говори о коме се ради. Нека људи гледају до краја. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 @, ne vidim u toj poruci pojasnjenje ,sem da ce se videti na snimku ja sam pitala zasto cenzura a videla sam i kako izgleda "originalni post " није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 13, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 @, Рекох, има разлога. Порука је пријављена од стране неколико чланова и ми смо закључали да су пријаве на месту. А сада наставите са гледањем видео снимка. Ја сам се потрудио да га окачимо и на Јутјуб. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 Није то класична цензура, већ избацивање непотребних додатака и наметања мишљења. Видео снимак јасно говори о коме се ради. Нека људи гледају до краја. ja sam odgledala dva puta i svaka cast svima koji su se slikali za emisiju i javno rekli svoje ime i prezime Срђан Ранђеловић and коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 Порука је пријављена од стране неколико чланова aha dusebriznici .... ne vidim razlog za prijavu i necu vise spamovati није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука