Crveni Baron Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 A da verujem u poštenje i dobre namere nekog ko je podneo neosnovanu krivičnu prijavu protiv svog protivnika između dva kruga izbora... to možda posle lobotomije... Sto jes' jes' .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 Ма безвезе је све то. Код нас нема нико ко 90-тих није "прекршио закон" из простог разлога што је то био једини начин да се преживи. Тада је власт била "организовани криминал". И сад када би кренули да хапсимо и кажњавамо све који су тада нешто згрешили сви становници Србије би били у затвору. Само једна мала исправка , не само становници Србије него целе екс Југославије. Crveni Baron and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 Ма безвезе је све то. Код нас нема нико ко 90-тих није "прекршио закон" из простог разлога што је то био једини начин да се преживи. Тада је власт била "организовани криминал". И сад када би кренули да хапсимо и кажњавамо све који су тада нешто згрешили сви становници Србије би били у затвору. Па из тог доба ни убиства највећег профила нису до краја решена, а вероватно никада неће ни бити решена. Много важнији посао је оно што смо поменули - да се либерализује тржиште, увоз, привредни закони и све остало. Онда ће сви ти тајкуни нестати сами од себе, јер ће доћи млади и способни људи који су поштено направили фирме и зарадили новац. Они нам требају много више него што нам требају међусобна разрачунавања припадника изумируће Слобине банде. Slazem se potpuno, mada prvi proces ne iskljucuje drugi. Niko ne brani sudstvu da se pozabavi slucajevima koji su vec odavno spremni (za zivota pok. Verice Barac) ali nikada nisu procesuirani. To bi im valjda trebao i biti posao. S druge strane, to nikako ne smeta otpocinjanju procesa liberalizacije trzista, naprotiv- moze samo da ga jos vise podstakne stvaranjem zdravijeg poslovnog okruzenja. Naime, proces liberalizacije trzista i podsticanja konkurencije ne moze da se sprovede bez jasno definisanih svojinskih prava, a to nas opet vraca na pravosudje i nuznost pokretanja procesa kojima bi se jasno definisalo ko je vlasnik cega kao i na policiju koja bi tako definisana prava trebalo da zastiti... Evo bas jedan skorasnji primer: http://www.slobodnaevropa.org/archive/news/20121204/500/500.html?id=24789467 Grizzly Adams and uros је реаговао/ла на ово 2 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 Istu su oni pricu raspredali o atentatu, to ti ja pricam momak, nije Nikolic to izmislio, igru sa "atentatima" vec tvoje "demokrate" i to u zajednickoj produkciji sa amerima. Jer ako se malo raspitas videces da radnici ambasada vrlo retko se sudaraju sa premijerima ili predsednicima drzava domacina. U pravu si, Nikolic i Vucic su ono sto je dobro u ovoj drzavi, "moje" demokrate su ono sto je lose. Ali iskreno ne verujem da je ovo Tadic izmisljao, vec mislim da je kurir dramatizovao. Treba imati u obzir da kurir sve sto radi jeste pljuje protivnike trenutnog rezima (sad da li socijalista ili naprednjaka ne znam) i da je konstatno pokushavao da stvara sliku o protivnicima te "ekipe" oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 U pravu si, Nikolic i Vucic su ono sto je dobro u ovoj drzavi, "moje" demokrate su ono sto je lose. Ma nisu. Tvoje demonkrate su ojadile srbiju. A i ova dvojica su ista bulumenta. Lopovi i izdajnici. Ono sto valja je na zalost ili pokojno ili u logoru. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 Ignjatije and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 U pravu si, Nikolic i Vucic su ono sto je dobro u ovoj drzavi, "moje" demokrate su ono sto je lose. Ali iskreno ne verujem da je ovo Tadic izmisljao, vec mislim da je kurir dramatizovao. Treba imati u obzir da kurir sve sto radi jeste pljuje protivnike trenutnog rezima (sad da li socijalista ili naprednjaka ne znam) i da je konstatno pokushavao da stvara sliku o protivnicima te "ekipe" Pogledaj linkove koje sam postavio.Hrvati su pisali o tome, nase novine ... bilo na TV-u ... nije Kurir tu nikakvu ulogu imao. Jednostavno pokusali su da fingiraju atentat i to slican onom "prvom" na Djindjica kada je neki krimos nesto presecao put Djindjicu na putu. Da malo dramatizuju situaciju oko izbora. Medjutim Jocic ih je sve izradio. Pronasao coveka sa manje od 12 sati i pomrsio im planove. To ga je kostalo skoro glave ali kao i da je izgubio, nepokretan je mislim potpuno. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. malo sutra opet da se zalis na glavobolju .... .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. Grizzly Adams and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 Па то ти само показује о каквим људима се ради. Овде није проблем ДС против СНС па да ми бирамо ко је међу њима "бољи", него ДС, СПС, СНС и сви остали су паразити који уништавају српски народ. Није питање "коме од њих дати власт", него им свима треба одузети власт. Млађони, Golub, uros and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 Sve njih treba poslati kod lekara u Mozambik. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2012 . Ono sto valja je na zalost ili pokojno Slazem se, Zoran Djindjic. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2012 To ga je kostalo skoro glave ali kao i da je izgubio, nepokretan je mislim potpuno. Jocic je je imao saobracajnu nesrecu na autoputu. Ali ti si vec prokljuvio i provalio sve, kao i svi drugi teoretichari zavera vec znas sta je bilo sa Jocicem. Garant je Tadic narucio njegovu nesrecu. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2012 Па то ти само показује о каквим људима се ради. Овде није проблем ДС против СНС па да ми бирамо ко је међу њима "бољи", него ДС, СПС, СНС и сви остали су паразити који уништавају српски народ. Nazalost ispostavlja se da je tako. Mene je pre brinulo sto ovi SNS ne samo ekonomski vec i na druge nacine unistavju ovaj narod. Kulturno naprimer. Sta reci o ekipi uz koju je Zeljko Mitrovic i Kursadzije? Ja sam se u taj DS nadao najvise zbog pokojnog Djindjica... al vidis da od njega ni Dj nije ostalo. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2012 Ма ДС је можда најбољи међу најгорима, али код нас су потребне корените промене које никоме од њих и не падају на памет. Зато је све у Србији исто ко год да дође на власт, па је народ више и изгубио вољу и да гласа - виде људи да нема сврхе. Кад је покварен ауто не вреди да мењаш возача, мораш да поправиш ауто. GeniusAtWork and Млађони је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Децембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2012 Nazalost ispostavlja se da je tako. Mene je pre brinulo sto ovi SNS ne samo ekonomski vec i na druge nacine unistavju ovaj narod. Kulturno naprimer. Sta reci o ekipi uz koju je Zeljko Mitrovic i Kursadzije? Mogu da razumem da neko krivi Milosevica tzv. Vukov sindrom za sve i sto jeste i sto nije....da se krivi i Kostunica za sve tzv. Cedin sindrom.....a da neko kaze da ,,SNS ne samo ekonomski vec i na druge nacine unistavju ovaj narod..." vlada koja opstaje citavih 100. dana a pritom zaboravlja ili ne uzima u obzir afunkcionisanje i ekspanziju pljackanja sto zapocetih sredinom 90'ih, sto odpocetih pocetkom 2000.godine je krajnja hipokrizija. Izgleda da je vece zlo sto Vucic zeli da se obracuna sa tajkunima, korupcijom, kriminalom je l izgleda svaki pokusaj ili nagovestavanje toga pretstavlja politicki obracun (jer Vuk dlaku menja ali cud nikako), nego ostati u statusu quo, pa smo eto inteligibilno zakljucili da kod njega i u samoj vladi nema iskrene POLITICKE VOLJE....nego sto je za one predjasnje bio Karic, za ove je Miskovic....jer dok jednom ne smrkne drugom ne svane... Uglavnom vrti se u krug kada su ovi ,,optuzivali" Djindjica od izdaje do Zemunskog klana, danas druga strana slicno radi Vucicu samo u drugoj formi....neko ce reci a kako mozes uporedjivati njih dvojicu, politikom se se bavili i bave pa donekle i moze... jedan je mozda hteo a nije mogao i na nesrecu nije docekao, a drugi moze ali se ne zna dokle ce stici.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука