Jump to content

Да ли је каменовање израз вере?

Оцени ову тему

Препоручена порука

да,управо тако

Ne smije se reći da je car gol? Ako je nešto stupidnost onda to tako treba i nazvati a ne od toga pravit još naučne disertacije. Trebaju biti svjesni da mi imamo k tomu svoj stav prema kojima je jednostavno stupidnost to o čemu oni raspravljaju. Stupidnost u moralnom i teološkom smislu a krivično djelo u evropskom pravnom poretku, na kraju krajeva.

Подели на овим сајтовима

Sve je to ok,evidewntno je da svi o tome pričamo,ali bez tih tvojih doskočica de se medjusobno kamenuju do istrebljenja.Hvala

Nisu to nikakve doskočice. Ja sam smrtno ozbiljan. S tim je rečeno tačno to što trebaju da čuju, druga je stvar što im se to ne bude sviđat šta im se rekne. Da im niko ne brani ništa, to si sve mogu radit i sprovodit u Saudijskoj Arabiji, Iranu i sličnim zemljama do mile volje i praktikovat tako neograničeno kako sami oni to budu htjeli. Ali su izabrali sasvim pogrešno mjesto gdje će to propagovat, pogrešno vrijeme kad će to propagovat a pogrešnu sredinu kome će to proopagovat i zavodit. Ovo nije ni Saudijska Arabija, ni 13. vijek a ni islamska totalitarna država već Evropa, 21. vijek i parlamerntarna sekularna demokratija. Treba im to uvijek NACRTATI i svaki put stavit pred oči kad dođu smarat sa sličnim stvarima i propagandom.

Подели на овим сајтовима

Bog je naredio to divljaštvo.

Bog je naredio tu rigidnost.

Bog="divljak"?

Bog je "rigidan"?

Bog se ne bori.

On samo rekne BUDI i ono BUDE.

Ма биће да је Бог наредио. Можда, нечија пројектована фантазија која је проглашена за бога.

Подели на овим сајтовима

@Mono, Nije mi samo jasno kako se to Islam štiti od pedofilije kada je Muhamed imao odnose sa devojčicom od devet godina ? Kod vas su, ako se ne varam, spremne za brak čim dobiju menstruaciju. Zar to nije pedofilija ? I još kada tako nezrelo dete "počini preljubu" vi ga kamenujete. Žalosno je to pravdanje monstruoznosti raznim okolnostima, te 4 svdoka, te ovo, te ono.....

To je Božija milost za razliku od "vašeg" Boga koji naređuje "vašem" proroku da se zarobi svo ženskinje pa da one koje nisu udate ostave za sebe.

Pitam se kako su provjerili koja je bila udata a koja nije kad je prije toga bilo sve pobijeno. 

Подели на овим сајтовима

O takvim stvarima NEMA rasprave u Evropi! Pobrinućemo se da se za propagaciju i odobravanje takvih stvari kao kamenovanje i slično ide sjedit u zatvor, što se tiče nas u Češkoj. Biće to tako po cijeloj Evropi! Naravno da imamo rupe u zakonima jer se niko nije ni mogao sjetit da će to neko po Evropi u 21. vijeku propagovat. Začepićemo te rupe!

Подели на овим сајтовима

To je Božija milost za razliku od "vašeg" Boga koji naređuje "vašem" proroku da se zarobi svo ženskinje pa da one koje nisu udate ostave za sebe. Pitam se kako su provjerili koja je bila udata a koja nije kad je prije toga bilo sve pobijeno. 

fighting-over-which-religion-is-the-most 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

To je Božija milost za razliku od "vašeg" Boga koji naređuje "vašem" proroku da se zarobi svo ženskinje pa da one koje nisu udate ostave za sebe.

Pitam se kako su provjerili koja je bila udata a koja nije kad je prije toga bilo sve pobijeno. 

Ovo bude neka smetnja u vezama? Telefonska linija u čudu?

Подели на овим сајтовима

Sve je to ok,evidewntno je da svi o tome pričamo,ali bez tih tvojih doskočica de se medjusobno kamenuju do istrebljenja.Hvala

Pa kako bi im se objasnilo drugačije da im niko ne brani u ničemu? S tim bilo rečeno i naglašeno samo to koliko si važim njihovog slobodnog izbora i da me ne zanima apsolutno ništa što si oni rade tamo u svojoj toj nekoj islamskoj državi. Tamo mogu da rade sve šta god im padne na pamet i ja neću imati ništa protiv ičega niti ću im se u to kako mješat ili petljati. Ali dok su u Evropi onda će se morati držati evropskih zakona. Ako ne shvataju da su ti zakoni drugačiji onda im to treba odmah objasniti. Ako ne prihvataju te naše evropske zakone takve kakvi su onda ih treba poslati tamo gdje će moći praktikovat te svoje islamske zakone jer mi druge neke posebne zakone za njih nemamo a ni ne trebaju nam.

Подели на овим сајтовима

Dejan je u pravu. Naš odnos prema SZ nije isti kao i vaš prema Kuranu i hadisima. I kako pedofilija i kamenovanje dece mogu biti milost ?! Čuješ li ti sebe šta pričaš ? !

Ja neznam o kakvoj ti pedofiliji pričaš niti o kamenovanju djece.

Ovdje se radi o braku a ne pedofiliji bez obzira kako to tebi zvučalo.

Niko ne kamenuje djecu.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...