Mono Написано Јануар 19, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2013 Код нас је другачије. Или се разведеш и заинат ожениш дупло млађу или имаш три швалерке па она цркне од љубоморе.Много је мали проценат људи или жена који би убили због тога. I ovde je veoma mali procenat izvrsenja kazne... Sulejman Bugari http://www.youtube.com/results?search_query=sulejman+bugari&oq=sulejman+bugari&gs_l=youtube.3..0l10.25325.31145.0.32190.15.8.0.6.6.0.460.2431.2-5j1j2.8.0...0.0...1ac.1.11.youtube.4DhhDQeCYuw Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јануар 19, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2013 I ovde je veoma mali procenat izvrsenja kazne... Хоћеш да кажеш да је број извршених каменовања на нивоу статистичке грешке? Брате, јел ти схваташ шта значи одузети неком живот? БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 19, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2013 Pošto se toliko pozivate na Stari Zavet, da li se i po šerijatu ubijaju i preljubnik i preljubnica, ili samo preljubnica. Jer u SZ ovako piše : "A čovek koji učini preljubu s tuđom ženom, što je učinio preljubu sa ženom bližnjeg svog, da se pogubi i preljubočinac i preljubočinica." http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јануар 19, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2013 Каменовање је израз дивљаштва са којим се Бог изборио и, својим Јеванђељем, ставио дефинитивну тачку на ту ригидност - за оне, наравно, који имају уши да чују и очи да виде. Слепци и глуваћи се и даље баве камењем. Aj izbaci neki tekst zasto je Bog koji je ljubav naredjivao kamenovanje i ubijanje citavih naroda cak i pokolj dece. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 19, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2013 Aj izbaci neki tekst zasto je Bog koji je ljubav naredjivao kamenovanje i ubijanje citavih naroda cak i pokolj dece. Већ има. Нађи у Блогослову "О Богу у Старом Завету". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јануар 19, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2013 Већ има. Нађи у Блогослову "О Богу у Старом Завету". Znam citao sam taj tekst, ali mozda da dopunis recimo kako su Sveti oci tumacili te delove Starog zaveta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 19, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2013 Prvo u Islamskom svetu ni sada zene ne piju kafu sa tudjim muzevima i ako se ta kazna ne sprovodi...I za spavanje bez odece moze da bude kazna koju odredjuje sudija ali nema najstrozije kazne kamenovanja... Znaci Bog je tu nama dao da sami odredimo kaznu prema uslovima,situacijama,drustvima,... Bog je nama dao da se borimo protiv zla u sebi da bi na taj način popravili ovaj svet. A to kako vi odredjujete ta pravila i tumačite ih se vidi po svim svetskim medijima. Tako su isto izrailjci radili u starom zavetu pa ispalo da Bog pobio ljudi i naroda kolko ti volja... Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 19, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2013 Ајде бре брате, не зезај. Опалиш нешто са стране и неко треба да те убије. Мииииисиииим....То стварно није нормално. muski smeju(jer ta 4 svedoka su iz bajke), nego zene ako budu silovane njih ubiju kao preljubnice Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 19, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2013 @Mono, Nije mi samo jasno kako se to Islam štiti od pedofilije kada je Muhamed imao odnose sa devojčicom od devet godina ? Kod vas su, ako se ne varam, spremne za brak čim dobiju menstruaciju. Zar to nije pedofilija ? I još kada tako nezrelo dete "počini preljubu" vi ga kamenujete. Žalosno je to pravdanje monstruoznosti raznim okolnostima, te 4 svdoka, te ovo, te ono..... http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 19, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2013 Znam citao sam taj tekst, ali mozda da dopunis recimo kako su Sveti oci tumacili te delove Starog zaveta. Нема потребе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
istražilac Написано Јануар 19, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2013 Каменовање је израз дивљаштва са којим се Бог изборио и, својим Јеванђељем, ставио дефинитивну тачку на ту ригидност - за оне, наравно, који имају уши да чују и очи да виде. Слепци и глуваћи се и даље баве камењем. Bog je naredio to divljaštvo. Bog je naredio tu rigidnost. Bog="divljak"? Bog je "rigidan"? Bog se ne bori. On samo rekne BUDI i ono BUDE. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јануар 19, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2013 Bog je naredio to divljaštvo. Bog je naredio tu rigidnost. Bog="divljak"? Bog je "rigidan"? Bog se ne bori. On samo rekne BUDI i ono BUDE. Hitler se isto nije borio, samo je "reknuo" i tako je bilo. Znači od sada Hitlera ne smatramo za zločinca po ovome tvom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 19, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2013 Bog je naredio to divljaštvo.Bog je naredio tu rigidnost. Bog="divljak"? Bog je "rigidan"? Bog se ne bori. On samo rekne BUDI i ono BUDE. U redu, kamenujte si koga hoćete i čim hoćete a zbog čega god hoćete i radi čega vam prvo padne na pamet i tim čega se prije rukom dohvatite: ciglama, kamenjem, elementima i betonom armiranim ako treba. Jedino znajte da vam to u Evropi NIKAD neće proći ni biti omogućeno! Pođite si lijepo u Saudijsku Arabiju i tamo se ukamenujte svi uzajamno i na smrt akon hoćete, tako bismo imali konačno i mi mir i pokoj od vas i od vaših tih gluposti. Samo se lijepo ukamenujte, ništa protiv tome nemam! Ako vam to kaže vaš Allah, mirne duše ga poslušajte, bujrum, samo napred! U pravu ste, Allaha treba slušat. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 19, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2013 U redu, kamenujte si koga hoćete i čim hoćete a zbog čega god hoćete i radi čega vam prvo padne na pamet i tim čega se prije rukom dohvatite: ciglama, kamenjem, elementima i betonom armiranim ako treba. Jedino znajte da vam to u Evropi NIKAD neće proći ni biti omogućeno! Pođite si lijepo u Saudijsku Arabiju i tamo se ukamenujte svi uzajamno i na smrt akon hoćete, tako bismo imali konačno i mi mir i pokoj od vas i od vaših tih gluposti. Samo se lijepo ukamenujte, ništa protiv tome nemam! Ako vam to kaže vaš Allah, mirne duše ga poslušajte, bujrum, samo napred! U pravu ste, Allaha treba slušat. Зајроне,уозбиљи се Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 19, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2013 Зајроне,уозбиљи се Šta se ja imam "uozbiljavat"? U čemu? Neko si dozvoljava pisat ovakve volovine o kamenovanju a ja imam bit "ozbiljan"? Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука