Млађони Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Не видим зашто смета гостовање С.Месића у једној емисији на комерцијалној телевизији? Под један, има много других канала. Под два, боље је читати књиге него гледати телевизор. А сад озбиљно, поред масе хрватских производа, поред масе купљених фирми из Србије од стране Хрвата, поред куповине огромних делова земље у северној Србији од стране Хрвата, поред паљења и ложења на хрватске певаче и трпања пара у њихов џеп, вас ово чуди и брине? Реално. Ja не видим ништа лоше чути неког са друге стране. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Јун 24, 2013 Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 Jedva čekam kad će "Farma" da se završi. Majka mi to gleda par sati dnevno. Samo se svađaju, tračaju jedni druge, užas. Majka povremeno pokušava da mi ispriča šta tamo ima novo, odmah je prekinem i kažem da me ne zanima. Ponekad od mene traži da joj po internetu tražim novosti sa Farme. Užas! Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 24, 2013 Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 А колико то већ траје, годину дана чини ми се?! Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука