Баба Написано Децембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2012 Кад почне пост боли ме свака кост на нерве ми иду сви па и ти ! Кад почне пост нико ми није драг гост у кућу се затварам и скапавам . Кад почне пост једем само тост и мисли ми без везе лутају и плутају. Кад пост почне никако да дочне све мислим нема краја да ли ћу стићи до раја ? Јадранка-Дервента, Плутон, Јаков. and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 5, 2012 Не знам како ви ал ја у току поста увек се посвађам са неким од пријатеља. То ваљда тако иде и увек без везе , без неког нарочитог разлога једино што нећу да му попустим ваљда зато. Рапсоди, Boba, Драшко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Boba Написано Децембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2012 4chsmu1 :cheesy2: :cheesy2: Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 5, 2012 Прва недеља гулим кромпир гневим се на државу смета ми рафинисано уље и предугачка беседа попа у цркви. Друга недеља више ми није битно шта једем мисли се стишавају литургија постаје лепша. Трећа недеља види смршо сам мало таман да обучем старе панталоне ех немогу да их нађем. Четврта недеља осећам се лаган као перо нарочито после исповести није ми тешко да устанем ујутро на литургију живот је леп. Пета недеља како ми смрди печено месо уф мајко моја зар ово људи једу ? Благо калуђерима. Шеста недеља припремам се за Христов празник на поноћки маса људи после литургије одлазимо кући, радосни, ја са врата ватам кремпиту. Седма недеља што ли сам постио уопште ? Јаков., Јелина, Јадранка-Дервента and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2012 Жељко одушевљаваш искреношћу! :cheesy2: Ја сам се посвађао на Васкршњи пост прве или друге недеље са колегиницом, беше пре осам година, чак сам и тресно кључевима о сто!!!! А искушења Ево један посни хаику "Миришу ми пите Празилук волим, леп је Зима иде, пост" Милан Ракић, Баба, Јадранка-Дервента and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 Увати ме тако нека туга у сред поста шта знам зашто ваљда ми све прође кроз главу и краткоћа живота и мали труд који улажем а можда ме и лажу моје мисли да је све узалуд... Sanja Т., Драшко, Рапсоди and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Децембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2012 Пост се конзумира умерено да се не деси да се загрцнеш озбиљношћу наште блесавости 301 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 Пинг – понг Пост је вежбање Где би требало да брзо На сваки покрет преварног Замахнем И оштро вратим лоптицу А мени испада И одскаче А и када је испрекиданим Покретима ухватим - - Задржавам је Дуже него што би требало Стежући длан Око чврсте Мале ненаивности Вежбање, вежбање... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Наговорише ме помисли разне да поверујем како сам дивно постио и како сам само ја погружен био и чист у каљузи до колена и како нисам пао еј замисли јој варалице не лажите безочно нећу вам поверовати неки кажу да је Јуда од свих апостола био најлепши а један је онај који увек долази ево Господа с војскама у прави час Goku, Arsenija and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Питају неки како то верујем а ја не разумем како они не верују није мени до мене ја имам Господа Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 ... Стражим над собом као кад пазим да млеко не искипи скренем поглед на час и готово ето мене по шпорету печем се а онај шапуће шапуће а ја дрекнем зачепи губицу лузеру проклети и запевам врата узвисите врхове своје јер ја знам чији сам Kaludjerovic Sreten, Sanja Т. and Дуња је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука