Jump to content

Мисионарски центар пророка Данила (отац Данило Сисојев)

Оцени ову тему

Guest Оливера

Препоручена порука

• Одговори 110
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

• Гости

Постављена слика

Откривен осумњичени за убиство оца Данила Сисојева

27.01.2010 13:24

Источники: РИА Новости / Седмица.Ru

МОСКВА

Иследништво је открило инентитет мушкарца, који је осумњичен за убиство свештеника Данила Сисојева крајем 2009. у Москви, саопштио је извор близак тим круговима.

Настојатељ цркве Апостола Томе, познати православни свештеник и мисионар отац Данило Сисојев, убијен је у цркви 19. новембра.

" У току је активна потрага за тим лицем", - саопштио је извор.

Име осумњиченог у циљу истраге се не открива, рекао је.

Познато је да се осумњичени за убиство крије у иностранству. Сада се та информација проверава.

Превод за ЖРУ - Оливера

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Гости

Невезано за овај снимак, читајући ових дана по Интернету разне текстове о оцу Сисојеву, прочитах у једно тексту реченицу јединог сведока убиства:

"Када је убица ушао у храм и питао ко је отац Данило Сисојев и извадио оружје, отац је одговорио:"Ја сам" и посао право према њему..." - широм отворених очију.

Такође, јасно је да је отац Сисојев, према речима оних који су га познавали (па и речима саме матушке Јулије), независно од претњи знао шта ће се догодити, мада никада није причао о томе), и припремао се за тај час.

Али ова реченица  ме је поразила..."Ишао је у сусрет смрти широм отворених очију..."

Подели на овим сајтовима

Можда није тема али да остане као сведочанство. Срео сам свештеномученика Данила и провео једно вече са њим. Рекао је за расколнике овога времена: ''они у суштини у Бога не верују''

Подели на овим сајтовима

Не, срео сам га на овим нашим просторима. Нећемо на Ви 0409_feel ако се слажете

Рекох, провели смо једно вече у разговору. Били су он и Ј.Максимов

Подели на овим сајтовима

• Гости

??, ???? ??? ?? ?? ???? ????? ??????????. ?????? ?? ?? 0409_feel ??? ?? ???????

?????, ??????? ??? ????? ???? ? ?????????. ???? ?? ?? ? ?.????????

???????...?? ?? ???? ???? ?????????...????? ?? ??? ???? ???????, ?? ??? ???????? ????? ?????? ???? ????, ??? ????? ???????. ?? ?????? ?????. ???? ????...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...