Гости Guest Alefshin Написано Новембар 20, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 20, 2009 Цитат За последњих 20 година од руку злочинаца страдало је преко 230 православних свештеника. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Новембар 20, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 20, 2009 Дат је прецизан списак...Сисојев је нарочито био активан у борби против секти и еволуционизма а бавио се анализом и критиком ислама. Убица може припадати једној од ове три групе, пошто је убиство окарактерисано као убиство из религиозних побуда. Али убити свештеника, активног мисионара у малој цркви у којој је служио и често остајао после поноћи, пишући радове. На делу на руском језику дат је списак неких жртва...ових безумника. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Новембар 20, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 20, 2009 Цитат Убица може припадати једној од ове три групе Управо тако-ово је готово сигурно, убица је скоро 100%-тно из неке од ових трију група. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Новембар 20, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 20, 2009 Ислам: заблуждение. Мухаммед: лжепророк. Даниил Сысоев http://rutube.ru/tracks/1598754.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Новембар 20, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 20, 2009 http://video.yandex.ru/users/liblion/view/25/ http://video.tiscali.it/canali/truveo/978476987.html http://video.mail.ru/mail/diana009/9505/9972.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Новембар 20, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 20, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 21, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2009 Бог душу да му прости, какав мученик 0102_laugh клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Новембар 21, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 21, 2009 Наш члан из Москве, Светлана, послала нам је везу ка следећој информацији, односно шта је писао сам отац Данил, пред смрт. Цитирам: Самое страшное, что о.Даниилу уже давно угрожали, но вот испугать батюшку у них все равно не получилось. Оля, посмотри, что написал о.Даниил в своем ЖЖ: "Сегодня, вы будете смеяться, но мусульмане опять пообещали меня убить. Теперь уже по телефону. Ну надоело. Уже 14-тый раз. Я уже привык, а то раньше это напрягало. А так Бог не выдаст, ислам не съест. А так всех прошу помолиться." И чуть позже: "Благодарю за поддержку. Сейчас уже не боюсь. Отбоялся я уже лет пять назад. А сейчас просто привык жить под постоянной угрозой. Мне ведь и органы об этой же исламской угрозе сообщали, а не только сами мусульмане. А так все в руках Бога. А если что, так сразу в рай и без мытарств. - Это же здорово!" http://pr-daniil.livejournal.com/56054.html И превешћу, на брзину, не замерите: Давно су оцу претили, али то га није плашило: "Данас, смејаћете се, али муслимани су ми опет обећали да ће ме убити. Сада, телефоном. Па досадило ми је. То је већ 14-пут. Већ сам се привикао, раније ме је бринуло. Бог неће дати, ислам неће појести. И тако, молим све да се помоле." И мало касније: "Хвала на подршци. Сада се више не бојим. Одбојао сам се последњих пет година. А сада сам се већ навикао да живим под сталном претњом. Већ ме је и службе (вероватно полиција) о томе обавестиле, не само муслимани. И тако је све у Божијим рукама. А ако је тако, онда одмах у рај и без митарстава - то је најлепше.!" Светлана, хвала ти, сестро. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Новембар 21, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 21, 2009 Ево још реченица са поменутог форума, док се отац Данило захваљује на подршци: И что интересно, уже который год мусульмане бояться продолжить диспуты. Я им поставил условие - следующий диспут о Мухаммеде. И ведь никто не захотел! Да, мне уж пора радоваться и веселиться, да только грехи мешают. Дай Господи мне силы и Вам спасения за вашу поддержку. Среди мусульман живет тоска по встрече с Богом, а потому многие Его находят. Жаль только, что наши русские священники, зараженные патриотизмом, их часто отталкивают, чему я многократно был свидетелем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Новембар 21, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2009 Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Новембар 21, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 21, 2009 Помолимо се да Господ Бог помене у царству своме оца Данила. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Новембар 21, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2009 Мене лично фрапира начин на који је убијен. А то је у храму из пиштоља. Обично муслимани кољу или одсецају главе. ја мислим да се ради о плаћеном убици или килеру. Иначе на сам дан смрти говорио је и о Србији. Био је храбар. Например, говорио је да треба проповедати Христа а не неки лажљиви патриотизан и национализам. Говорио је нешто, што ја заиста први пут сам чуо овде у Русији, а што подсећа јако на владику Игнатија. Реако ја да не треба бити окренут прошлости већ будућности, Новом Јерусалиму. Имао је идеју, барем је тако то написао последћег овоземног живота, да треба преводити у православље и муслимане , а не како то неки мисле испрва руске људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Новембар 21, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2009 Ако је он убијен само зато што је био јако талентован, то је онда нешто ново што се појављује... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Новембар 21, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 21, 2009 Управо преводим његов последњи интервју...колико планова је имао...ради се о томе да је радио у делу града, насељеном нехришћанима, од којих је многе привео цркви. Такође говори о бројним сатанистима у том крају...то би могао бити и њихов чин. Уосталом, ускоро ће превод...ова вест ме је баш потресла...и то колико су га тешиле и храбриле молитве верника... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 21, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2009 ?????????? рече: ??? ?? ?? ?????? ???? ???? ??? ?? ??? ???? ??????????, ?? ?? ???? ????? ???? ??? ?? ?????????... ?? ?? ???? - ?????? ? ???????. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука