Милан Б Написано Децембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 Ово је један од мојих жешћих црквених бламова, чисто да поделим да се још неко насмеје Једном приликом када сам хтео да се исповедим, назовем свештеника и питам га када бих могао да дођем. Било је неко време празника, свештеник прилично у гужви, па ми је рекао - једино да дођеш сутра пре бденија, најбоље око пола пет. И шта се онда десило - па ништа, навијем ти ја лепо сат у 04:00 АМ - рачунам не зове се то за џабе бденије, устанем обучем се и правац у цркву, а све у мислима сређујем ставке које ћу да исповедим. Лепо јутро, већ је било свануло, враћају се деца из изласка, по који ноћни чувар пази на инвентар летњих башти и цвркут птица са оних липа Змај Јовиној улици, ма милина. И дођем до цркве, кад оно - капија закључана. Признајем, није ми пало одмах на памет да сам поранио тричавих 12 сати, већ сам стрпљиво чекао да се неко појави. После другог круга шетње око цркве уклавирим шта се десило, и почнем самом себи да се смејем на сред улице, као неки лудак Успео сам да се исповедим поподне. Иначе идем данас, ако Бог да, да се исповедим пре бденија, а сутра надам се и причестим Иван 123, DankaM, Мара and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 3, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 @, Ти си баш пробдио Милан Б је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Децембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 @evergreen, Ти си баш пробдио Jes' vala, ali je evergreen zbilja želeo da se ispovedi, mora da se prizna Милан Б је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука