Jump to content

"ГДЕ СУ САДА МИШЕВИ КОЈИ РАДЕ ЗА ПЛАТУ" ?!- Е.КУСТУРИЦА

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Гости
Guest ага пије млеко

ЕВО КАКО СЕ ЈЕДАН ОД ЊИХ ИЗМИЉИО И ОГЛАСИО :

смета му народно јединство Цркве и државе

http://www.e-novine.com/stav/32343-Poruka-otvorenog-kovcega.html

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

А шта и очекивати од њега и њему сличних? Нека га, нека мисли шта жели, можда ће некад другачије да сагледава ствари.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Има још текстова ових е-новина. Ма одмах се види ко стоји иза овога. Ја бих се чудио кад би они нешто друго говорили, ово је "редовна" ствар.

http://www.e-novine.com/kolumna/petar-lukovic/32268-Cry-River.html

Наравно, ту је друг Пера Луковић

Подели на овим сајтовима

Шта сте очекивали од хомосексуалаца, сатаниста...

Кораћ... ајте молим Вас! Па за њега није чула Чукарица, а не Београд, Србија, Свет...Њега би испратили у пинцгауеру преуређеним у презерватив, ако би имао ко да га испрати!

ЧОВЕК МУВА! Међу пола милиона и више људи он видео кич, а не тугу, поштовање, достојанство...Боли га што су оног аустроугарина Броза (или како се већ презивао) и Ђинђића испратиле десетине хиљада, а нашег Светог старца више од пола милиона људи...

Тај и ови његови обожаватељи би у ботаничкој башти осетили смрад ђубрива пре него мирис цвећа...МУВЕ ЗУНЗАРЕ!

Њима на част и онако ће код Броза када умру!

п.с. Ако је тако паметан и храбар тај Кораћ, што није изашао на ТВ, на његову У92 и рекао своје мишљење...

(као што је био храбар да се супростави разбијању геј параде пре 9. година коју је организовао)

Од кукоља у житу је гори!

Пих!

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Ако није у питању деменција, или некаква неописива заборавност, онда је једноставно покушај реинкарнације мизерног политичара у нешто што ће неко друго нешто да прочита, као и неосведоченог колумнисте,који ће написати нешто да би опет друго нешто пронашло задовољење сенке свога ума. 2000.г., 5. октобар, и 19.новембар 2009.г. Сасвим сам сигуран да је огромна већина истих људи била и онда, када је требало храбрости супротставити се једновласти, и у четвртак 19.11., девет година касније када ништа није требало, већ се хтело одати поштовање Једноме, који никада није показивао ништа што би могло личити на власт.Ми, ти исти људи, пре девет година смо били снага, доказ, њихових касније доказаних, материјализованих политичких идеја. Ми, ти исти људи, 19.11., девет година касније, постали смо заведени, приглупи, они који заустављају Србију ка путу модернизма, цивилизације. Узгред, деменција или више верујем, жеља да нешто еволуира у неког, потпуно је заборавила, да је баш Његова Светост, позвала, својим начином, тихим и мирним као и увек, г.Слободана Милошевића, да прихвати резултате избора, и повуче се са свог самозапоседнутог трона. Тада је СПЦ била одлична, данас мало не ваља....

Какву идеју водиљу имају, ове две људске креатуре, такав им и живот бива....искористи и баци...заузврат, СПЦ ће увек бити на корист, али никада неће бити одбачена, за разлику од оба "храбра" нешто, што засигурно никада неће бити неко....

И опет, опростите им браћо и сестре у Христу, оба нешто, не знају шта чине, као ни они који не препознају да нешто не може бити ишта што би им требало бити за узор...

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

• Гости

Занимљива реченица из овог текста `Ali stvarne vernike počeo je da obuzima sram.`. Ово је једна од њихових омиљених конструкција-наводно, они говоре у име `стварних верника`. Просто им је боло очи опело Патријарху, оволика ерупција поштовања и искрене љубави, па не могу да сакрију пакост.

Подели на овим сајтовима

• Гости

??? ??? ????????? ?? ??????????????, ?????????...

?????... ???? ????? ???! ?? ?? ???? ???? ???? ????????, ? ?? ???????, ??????, ????...???? ?? ????????? ? ?????????? ??????????? ? ???????????, ??? ?? ???? ?? ?? ?? ???????!

????? ????! ???? ???? ??????? ? ???? ???? ?? ????? ???, ? ?? ????, ?????????, ????????????...???? ?? ??? ?? ???? ????????????? ????? (??? ???? ?? ??? ????????) ? ??????? ????????? ???????? ??????, ? ????? ?????? ?????? ???? ?? ???? ??????? ????...

??? ? ??? ?????? ??????????? ?? ? ?????????? ????? ??????? ????? ??????? ??? ???? ????? ?????...???? ???????!

???? ?? ???? ? ????? ?? ??? ????? ???? ????!

?.?. ??? ?? ???? ??????? ? ?????? ??? ?????, ??? ???? ?????? ?? ??, ?? ?????? ?92 ? ????? ????? ???????...

(??? ??? ?? ??? ?????? ?? ?? ?????????? ????????? ??? ?????? ??? 9. ?????? ???? ?? ???????????)

?? ?????? ? ???? ?? ????!

???!

?????, ??????, ?? ?????????? ?? ????????, ???? ??! ?? ????? ?????? ????? ?????? ??? ?? ???? ??? ?????? ?????? ??? ? ???? ??????? ??? ??? ?? ???????.

Подели на овим сајтовима

??? ??? ????????? ?? ??????????????, ?????????...

?????... ???? ????? ???! ?? ?? ???? ???? ???? ????????, ? ?? ???????, ??????, ????...???? ?? ????????? ? ?????????? ??????????? ? ???????????, ??? ?? ???? ?? ?? ?? ???????!

????? ????! ???? ???? ??????? ? ???? ???? ?? ????? ???, ? ?? ????, ?????????, ????????????...???? ?? ??? ?? ???? ????????????? ????? (??? ???? ?? ??? ????????) ? ??????? ????????? ???????? ??????, ? ????? ?????? ?????? ???? ?? ???? ??????? ????...

??? ? ??? ?????? ??????????? ?? ? ?????????? ????? ??????? ????? ??????? ??? ???? ????? ?????...???? ???????!

???? ?? ???? ? ????? ?? ??? ????? ???? ????!

?.?. ??? ?? ???? ??????? ? ?????? ??? ?????, ??? ???? ?????? ?? ??, ?? ?????? ?92 ? ????? ????? ???????...

(??? ??? ?? ??? ?????? ?? ?? ?????????? ????????? ??? ?????? ??? 9. ?????? ???? ?? ???????????)

?? ?????? ? ???? ?? ????!

???!

?????, ??????, ?? ?????????? ?? ????????, ???? ??! ?? ????? ?????? ????? ?????? ??? ?? ???? ??? ?????? ?????? ??? ? ???? ??????? ??? ??? ?? ???????.

? ????? ??? ???, ???????? ???, ???????? ???, ??????? ??? ??... ????? ????? ?? ?? ???????? ??? ????? ????? ?? ??????? ?? ?? ?? ???? ??? ?? ???? ?? ??????!?

????????? ?? ?????, ? ?????? ??? ???? ??????? ? ??????? (?? ?? ?????? ??????? ?????). 0110_hahaha

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...