Gaša Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 Pomaze Bog svima!!! Da se predstavim, ja sam Nemanja, student PBF -a i veroucitelj...vec duze vreme pratim rad ovog foruma, i za njega uglavnom imam reci hvale, jednostavno odusevljava... Posto se moj status sa fejsa nasao kao tema, to me je podstaklo da pojasnim neke stvari koje su mi bile na umu, ali i da zapocnem sa aktivnim ucescem na forumu i druzenju sa vama... Elem, poenta price nije to da je persiranje samo po sebi greh i stvar sujete, mada to moze biti u nekim situacijama npr kada neko iz sujete zahteva da mu se persira. To sto neko napise nesto na fejsu u 4 ujutru, vikendom, mislim da ne treba uzimati zdravo za gotovo ...tj, priznajem da sam pogresio nazivajuci persiranje samo po sebi grehom, mada moze biti greh kada neko to radi licemerno ili zahteva isto iz sujete. Meni se persiranje jednostavno ne svidja, sto ne znaci da nepostujem time nekoga, jer postoji milon drugih nacina da nekom iskazemo postovanje a i sizofreno mi je. Po mom licnom misljenju, ono podstice na distancu izmedju ljudi. I biti na Ti, cak i sa vladikama, npr pokojni mitropolit Antonije Blum nije dozvoljavao da mu persiraju, nije isto kao na Ti sa drustvom u kaficu. Eto, ljudi, toliko...pozdrav Hvala Vam na pojašnjenju gringrin Пајко and NemanjaVa је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 2, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 Pomaze Bog svima!!! Da se predstavim, ja sam Nemanja, student PBF -a i veroucitelj...vec duze vreme pratim rad ovog foruma, i za njega uglavnom imam reci hvale, jednostavno odusevljava... Posto se moj status sa fejsa nasao kao tema, to me je podstaklo da pojasnim neke stvari koje su mi bile na umu, ali i da zapocnem sa aktivnim ucescem na forumu i druzenju sa vama... Elem, poenta price nije to da je persiranje samo po sebi greh i stvar sujete, mada to moze biti u nekim situacijama npr kada neko iz sujete zahteva da mu se persira. To sto neko napise nesto na fejsu u 4 ujutru, vikendom, mislim da ne treba uzimati zdravo za gotovo ...tj, priznajem da sam pogresio nazivajuci persiranje samo po sebi grehom, mada moze biti greh kada neko to radi licemerno ili zahteva isto iz sujete. Meni se persiranje jednostavno ne svidja, sto ne znaci da nepostujem time nekoga, jer postoji milon drugih nacina da nekom iskazemo postovanje a i sizofreno mi je. Po mom licnom misljenju, ono podstice na distancu izmedju ljudi. I biti na Ti, cak i sa vladikama, npr pokojni mitropolit Antonije Blum nije dozvoljavao da mu persiraju, nije isto kao na Ti sa drustvom u kaficu. Eto, ljudi, toliko...pozdrav Битно је да смо ми тебе натерали да дођеш овамо , а сад како ћеш се оправдати ... NemanjaVa, DankaM, keka and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 cudi me da te u porodici nisu ucili da persiras, to je neobicno, cudno, da imas takav stav, neuobicajeno, bar meni, za nase drustvo .mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 Имао сам прилике да разговарам са људима који не дозвољавају да им се персира. Штатигајазнам, мени некако непријатно (поготово старијој особи) да не персирам. Богдановић Тамара, kirios1 and Баба је реаговао/ла на ово 3 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 Битно је да смо ми тебе натерали да дођеш овамо , а сад како ћеш се оправдати ... sHa_sarcasticlol 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 Имао сам прилике да разговарам са људима који не дозвољавају да им се персира. Штатигајазнам, мени некако непријатно (поготово старијој особи) да не персирам. i ja, u pitanju su uglavnom, pa relativno starije zene, ima i par, pa relativno starijih muskaraca (naravno, svi su stariji od mene) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 Перту-Перси Персирање може да буде знак поштовања, али такође и дистанце и користи се у случајевима када је однос формалне природе. Уколико се не персира некој особи, то може да буде израз непоштовања, али и показане приности, блискости, а моје мишљење је да и перси не умањује блискот и љубав, само наши простори нису "навикнути" на персирање, осим ауторитету. По мени персирање није грех само по себи, Грех је ако је лицемерно са намером да прикрије или ако је позерски са тендецијом . Оштар коментар болније звучи на перту него на перси. Милан Б је реаговао/ла на ово 1 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука