Млађони Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Nema vece lepote na ovom svetu nego kad lepa i pametna zena sa jakim glasom visoke frekvencije pobesni i digne dreku. Значи своје слободно време користиш да тролујеш по Православном форуму? Свака част,верујем да имаш диван и испуњен живот. A што ти судиш о његовом животу? Својим понашањем он ти не наноси никакво зло. Нек се забавља момак како хоће. Nektarija је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Ja sam trol specijalizovan za nerviranje žena i verskih fanatika. To mi je jedna od retkih zabava, kada imam vremena. likefaceeeeeeee likefaceeeeeeee likefaceeeeeeee likefaceeeeeeee није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Nema vece lepote na ovom svetu nego kad lepa i pametna zena sa jakim glasom visoke frekvencije pobesni i digne dreku. И да једино што можеш да јој кажеш, буде: ,,Да драга!'' Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nektarija Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Nekoliko puta sam ih pecnuo retorikom peđanskog antiteiste i dobio sam interesantne reakcije, ali nije bilo mnogo besa. Uglavnom etnofiletizam začinjen nepismenošću i glupošću. U covece koliko ti imas vremena blago tebi! Slazem se sa "Banatskim deranom" otprilike, i rekla bi da ipak nisi potpuni ateista mislim da nijedan covek to nije. I mene si u pocetku nervirao bila sam u fazonu "sta ces ti ovde" mislim ne smetas nego nije mi bilo jasno sta trazis tu na ovakvom forumu??? Jedini logican odgovor osim sto imas viska vremena kopka te nesto... .mislise. .smesko. Банатски деран је реаговао/ла на ово 1 Kako su velicanstvena dela Tvoja Gospode sve si premudroscu stvorio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Muramasa Можда се човек просто добро осећа у овом друштву и то је то. И ја сам присутан на неким форумима за које ви овде никад небисте претпоставили који су јер ми је пријатно у том друштву. Одма да вас обавестим нису геј форуми. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Muramasa Можда се човек просто добро осећа у овом друштву и то је то. И ја сам присутан на неким форумима за које ви овде никад небисте претпоставили који су јер ми је пријатно у том друштву. Одма да вас обавестим нису геј форуми. Ха,ха.. не би ми то ни пало на памет... али, када си већ поменуо, врзма ми се који би то форумчићи могли бити. Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Ха,ха.. не би ми то ни пало на памет... али, када си већ поменуо, врзма ми се који би то форумчићи могли бити. Не, нису ни ти сексистички нормалне оријентације... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука