Jump to content

Немачка: буне се због забране секса са животињама!

Оцени ову тему

feeble

Препоручена порука

Берлин – Немачка влада намерава да забрани сексуалне односе људи са животињама, што ће, како се очекује, изазвати протест „зоофила“, пише данас Tagescajtung.

Влада жели да пооштри закон који сада забрањује искључиво сексуални однос са повређеном животињом, уз казну од 25.000 евра.

Организација Ветеринари против зоофилије је саопштила да хиљаде Немаца на интернету размењују информације о сексуалним односима са животињама и фармама које изнајмљују животиње ради сексуалне експлоатације.

Нови закон би требало да забрани такву праксу, као и дресуру животиња за сексуалне односе са људима, јавља ДПА.

Организација Зоофили за етички третман животиња намерава да оспори нови закон, изјавио је председник те организације Михаел Киок.

„Схватању морала нема места у закону, посебно ако је лицемерно“, рекао је Киок, нагласивши да живи са осмогодишњом керушом.

Организација Зоофили за етички третман животиња је саопштила да њени чланови улазе у сексуалне односе са животињама искључиво ако постоји обострани пристанак и да осуђују малтретирање животиња, односно „зоосадизам“.

Ако је већ неко постављао овај бисер, нека админи бришу.
Подели на овим сајтовима

On 29. 11. 2012. at 11:19, feeble рече
Организација Зоофили за етички третман животиња је саопштила да њени чланови улазе у сексуалне односе са животињама искључиво ако постоји обострани пристанак и да осуђују малтретирање животиња, односно „зоосадизам“.

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaaaahahahahahahahahahahahahahahaha

smej.gif  smej.gif smej.gif  smej.gif  smej.gif  smej.gif  smej.gif

Подели на овим сајтовима

Организација Ветеринари против зоофилије је саопштила да хиљаде Немаца на интернету размењују информације о сексуалним односима са животињама и фармама које изнајмљују животиње ради сексуалне експлоатације.

.smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. 

Pa mi bi mogli posao da razbijemo sa onim nasim busama ... da organizujemo vikend-ture ... Minhen-Golija ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

лазе у сексуалне односе са животињама искључиво ако постоји обострани пристанак

Vidi sta ti je demokratija. I zivotinje se pitaju tamo. Mislim se samo kada ce poceti da glasaju na izborima.

Подели на овим сајтовима

Pazi onog ?  Živi sa osmogodišnjom kerušom 301 ? Ja neću tamo . Kakve Ture na Goliju . Šta treba da nam pokvare sortu stoke 4869  ? sHa_sarcasticlol

Ma sve to treba izolovati dok nisu poludeli od nas Srba sHa_sarcasticlol

Подели на овим сајтовима

On 29. 11. 2012. at 12:19, ratko рече

Pazi onog ?  Živi sa osmogodišnjom kerušom ? Ja neću tamo . Kakve Ture na Goliju . Šta treba da nam pokvare sortu stoke ? 

Sto si bre Ratko takav? Pusti mlade da se vole , sta ti to smeta ....

Подели на овим сајтовима

On 29. 11. 2012. at 12:55, feeble рече

И ти постаде либертаријанац? :)

Pa ja vid'o od @Milosavljevica pa k'o velim mozdas cu nauciti i ja sta jede fakto i gdejure...

Подели на овим сајтовима

On 29. 11. 2012. at 13:29, tamaris05 рече

Što ti keruša ne odgrize to što ti je Bog dao da praviš decu!

Pa voli ga ... zaljubila se ...

Подели на овим сајтовима

On 29. 11. 2012. at 11:23, GeniusAtWork рече
њени чланови улазе у сексуалне односе са животињама искључиво ако постоји обострани пристанак

Иста "логика" као и за оне који су напрасно "оздравили"....гласањем. 

Подели на овим сајтовима

On 29. 11. 2012. at 13:31, Жељко Билбија рече

Pa voli ga ... zaljubila se ...

hahahahahahahahaahahaahahahahaahaha, e pa vise ne mogu da izdrzim, puci cu od smeha, uz sve sto se desava osecam se kao da zivimo u nekoj gaaaaaaaaaadnoj parodiji,hahahahahahaahahahaahahahaha .smeha.  .smeha.  .smeha.  .smeha.  .smeha.  .smeha.  .smeha.  .smeha.  .smeha.  .smeha.  .smeha.  .smeha.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...