Manolis Написано Октобар 28, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Плутон and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Април 6, 2016 Пријави Подели Написано Април 6, 2016 Гледа ли ко њихов нови пројекат "Прави фудбал"? У децембру су направили пилот епизоду, а прије неки дан су избацили и другу. "Заборавите упеглане терене Лиге шампиона и безличне прволигашке играче који вреде по неколико милиона. Заборавите досадне, намештене утакмице у којима је најбитније сачувати ноге и ко је како наместио фризуру. Тамо где вас ми водимо, менаџери нису прве звезде овог спорта већ бескомпромисни борци! Ставите крампоне за борбу у блату! Добродошли у свет правог фудбала! Добродошли у преглед нижелигашких дешавања!!! Ваши водичи у овој емисији биће Милан Мочибоб и Дадо Богдан, а сваке недеље придружиће им се на месту стручног консултанта фудбалска играчка легенда, ветеран овог спорта или неки чувени спортски радник... Уживајте у головима и атрактивним потезима! УЖИВАЈТЕ УЗ ПРАВИ ФУДБАЛ!" stevan911 је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Јул 13, 2017 Пријави Подели Написано Јул 13, 2017 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Фебруар 4, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2020 John Challis: The next big collaboration?! Great fun filming with these Serbian tv stars.Impressive moustache! Извор слике: Твитер @BeingBoycie AnaLaz, Пг, stevan911 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
stevan911 Написано Фебруар 4, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2020 Пре сат времена, Марина Савковић рече John Challis: The next big collaboration?! Great fun filming with these Serbian tv stars.Impressive moustache! Извор слике: Твитер @BeingBoycie Ne mogu da dočekam Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
stevan911 Написано Фебруар 12, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2020 Било је фантазија! Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Фебруар 13, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2020 @stevan911, шта би издвојио као утисак вечери? Последњи пут када сам гледала представу, Торбица се појавио у трикоу, пола сата после почетка, тако што је пролазио кроз редове и "продавао" кокице, семенке, чипс. Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
stevan911 Написано Фебруар 13, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2020 @Марина Савковић Па истакао бих баш ово што сам на крају представе успео да усликам,када је старија госпођа дошла и даривала Ћиру нечим Иначе су били стандардно одлични,насмејали су нас до суза Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Фебруар 14, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2020 пре 22 часа, Марина Савковић рече @stevan911, шта би издвојио као утисак вечери? Последњи пут када сам гледала представу, Торбица се појавио у трикоу, пола сата после почетка, тако што је пролазио кроз редове и "продавао" кокице, семенке, чипс. Јел га то тетак Раденко запослио? Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Новембар 8, 2020 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2020 Чунга Лунга and хахаха је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука