Jump to content

Teretana, fitnes, i sve ostalo u tom fazonu...(savjeti, pitanja, odgovori)

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

Ово је можда више за друштвене тема, али пошто се тиче спорта рекох можда боље овдена да отворим тему.

Наиме мој пријатељ оће да отвори теретану , пита мене( еј мене пита, смешно) шта све треба туј од папира и како то ферцера са државу. А и остало га занимље.

Па ако нетко нешто знаде, нека пише ( ја ћу му свакако пренети).

Подели на овим сајтовима

10 000 evra!

Inače imaš pojedinačne mašine koje vrede dosta više.

Ovaj lik bas ima fensi teretanu i bas fensi masine.

Mislim kad je cena 1900 dinara i uz to mu poso dobro ide - upravo zato sto su mu sve masine tip top i zadnje kvalitet.

Nisu neke zardjale sklopocije koje nemacka vojska ostavila pri povlacenju ( bile im teske )  kao sto je u vecini teretana.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

U svakodnevnom vježbanju od opreme koristim samo nešto osnovno. Biciklu, šipku (vratilo). Sve ostalo je telo.

Nisam pristalica toliko teretane, jer smatram da sve što može u teretani da se postigne, može i u kući.

Našao sam skoro u nekom starom astalu dve gume. Ko zna od kada su tu. To su oni krugovi gumeni što valjda koriste se zbog zglobova i podlaktice. Uzmem ih sad često dok gledam TV pa ih stiskam, ali nisam našao nikakve parametre na internetu da li je jedina vežba sa njima, prosto stiskati ih. Verovatno jeste, ali me zanima, da li postoje neke serije za rad sa njima i koji je optimum za broj stisaka, da bih znao da se uporedim ili da postavim cilj.

Pretragom na internetu sam video da se te gume uglavnom više ne prodaju već da postoji nešto iste namene ali drugačijeg oblika.

To su kao neki gripovi kojima je podesivo opterećenje.

Kettler-podesivi-gripovi.jpg

----------------------

Za šta služi čuvena "medicinka" (medicinska lopta). Poslednji put sam to video kao rekvizit u osnovnoj školi u sali, ali nikada ništa nismo radili sa tim, već smo se uglavnom igrali.

Vidim ima sada nekih malih medicinki. Koje su manje od fudbalske lopte. One što su bile u školi su bile dosta veće, bar veće od basket lopte sigurno. A i teže.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...