Маша Написано Новембар 22, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 22, 2009 Ко си ти човече мистериозни? klapklap Што да бежим, а не рече ни што се удараш по глави? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2009 ?????? ?? ???????? ?? ?? ??????? ?? ???? ???????? ??????. ?? ????? ?? ???? ?? ??? ?? ????, ??? ??? ??? ?????? ???????? ?????? ???? ?? ?????... ??? ???? ?? ?????? ?? ??? ?? ???????????? ???????? ??????, ??? ?? ????? ?????????? ? ????. ? ??? ??? ?? ????????? ???????, ?? ?? ?? ??? ?? ???????. ?? ????? ????? ?????? ?? ?? ???? ???? ???? ??????? ?????????? ?? ???, ?????????? ???????? ? ??????? ?? ?? ???? ???, ?????? ?? ????? ???????? ?????????? ?? ?? ?????? ?? ?????. ?? ????? ?? ????? ??????????, ???? ?? ?? ?????? ??????? ??????? ????. ?? ??? ??? ?? ?????? ???? ???????, ??? ?? ??? ????? 30 ???? ???? ????????, ???? ?? ?? ??? ?? ???. ?? ??? ?? ?? ? ??? ??????????, ????? ?? ?? ?? ????? ??? ????? ?? ?????? ???????, ??? ?????? ?? ??? ????? ?? ????? ???????? ????? ?????? ?????? ???????, ?? ????? ? ????? ??? ???????, ?? ??? ???? ????? ?????? ? ???? ??????? ????????? ???????????? ?? ??????? ? ???? ??????? ?? ???????? ??????, ?????? ?? ?? ?? ???? ???? ?????? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hidegkuti Nándor Написано Новембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2009 Ја се, наравно, слажем да треба и други епископи да се мало више појављују у медијима, то сам већ рекао у једној од претходних порука. Али, не треба да буду медијске звезде. То је оно што сам нагласио, па неко је разумео, неко није. На пример, за владику Григорија често људи мање прате шта говори а више то што игра фудбал или баскет са Бодирогом или Додиком. Није то његова кривица, него наши медији су такви, њима је занимљиво то што то одудара од неких очекивања шта епископ ради итд. Ово је био само пример, ту се прича не завршава... И слажем се да не треба овде да помињемо своје фаворите и слажем се да, ако желимо нешто ту да кажемо, да треба да гласамо на анкети на првој страни (ја сам то одмах урадио) и то је то... Има ко о томе да мисли. Бог зна шта је најбоље, наши епископи су много упућенији него ми, тако да не треба да улазимо у бесмислене расправе. Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море. Павле Соларић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предање Написано Новембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2009 Vladika Grigorije: "Ne vidim se na mestu novog patrijarha" Не видим га ни ја на том месту. klapklap ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Новембар 23, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 23, 2009 Најбитније је да ли га Бог види на том месту. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2009 Не знам ,да ли вам је познато,али вл Григорије је завршио течај за ПР-а у Лондону,отуд и његово често појављивање у медијима... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 23, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 23, 2009 ?? ???? ,?? ?? ??? ?? ???????,??? ?? ????????? ?? ??????? ????? ?? ??-? ? ???????,???? ? ?????? ????? ??????????? ? ????????... ?????? ?? ???? 0202_238 ???? ?? ?? ?????? ??? ?? ???????? ?? ?????? ?????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2009 Šta će njmu bilo kakvi tečajevi kad ima harizmu Duha Svetog Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 23, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 23, 2009 Šta ?e njmu bilo kakvi te?ajevi kad ima harizmu Duha Svetog?? ???? ?? ?????, ??? ?? ?????? ?? ?? ?? ??????? ??? ?????? ???????. ? ?????? ???????, ????? ???? ?? ????, ??? ?? ?? ???????? ?? ??? ??? ??????? ?? ????? ?? ?? ????? ?? ??? ? ????????, ???????? ???... ???? ?? ?? ?????? ? ????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2009 Šta ?e njmu bilo kakvi te?ajevi kad ima harizmu Duha Svetog?? ???? ?? ?????, ??? ?? ?????? ?? ?? ?? ??????? ??? ?????? ???????. ? ?????? ???????, ????? ???? ?? ????, ??? ?? ?? ???????? ?? ??? ??? ??????? ?? ????? ?? ?? ????? ?? ??? ? ????????, ???????? ???... ???? ?? ?? ?????? ? ????. Slažem se,hteo sam da kažem da nikakav te?aj od njega nije napravio poznatog i priznatog ?oveka. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 23, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 23, 2009 Šta ?e njmu bilo kakvi te?ajevi kad ima harizmu Duha Svetog?? ???? ?? ?????, ??? ?? ?????? ?? ?? ?? ??????? ??? ?????? ???????. ? ?????? ???????, ????? ???? ?? ????, ??? ?? ?? ???????? ?? ??? ??? ??????? ?? ????? ?? ?? ????? ?? ??? ? ????????, ???????? ???... ???? ?? ?? ?????? ? ????. Slažem se,hteo sam da kažem da nikakav te?aj od njega nije napravio poznatog i priznatog ?oveka.??, ???????? ??? ??. 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предање Написано Новембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2009 ?????????? ?? ?? ?? ?? ??? ???? ?? ??? ?????. dada ?????????? ?? ???? ??? ???? ?? ??? ?????. ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мака Написано Новембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2009 врло је битно и кога Бог не види ту..... dada Али ко ће то знати.....и за једно и за друго.....ми само можемо да желим и да се молимо да наша "звезда" буде на врху нашег Неба СПЦ.... dada prvo reci skochi pa slusaj hip-hop Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2009 Šta ?e njmu bilo kakvi te?ajevi kad ima harizmu Duha Svetog?? ????? ????,??? ?? ?????...???????? ,??? ??? ??? "??????? ???? ???????",???? ?? ?? ????????, ?? ?? ?? ???? ?? ????? ????? ??????????... dada "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Новембар 23, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 23, 2009 Као да је лако бити Патријарх ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука