bosanac Написано Новембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2012 Mislim da je neumesno porediti Srbiju i muslimane u Rasko-Polimskoj oblasti koji su etnicka zajednica, i BIH kao vestacku tvorevinu velikih sila i srbe koji su konstitutivni narod i imaju puno pravo da izadju iz takve drzave ako hoce. Očigledno da se ne razumiješ niti u Bosnu kao u državu niti u pravednost a niti u prevenciju ispada koje čine huligani. u bosnu se nerazumiješ zato što ona nije vještačka tvorevina nego je to država tri naroda i dva entiteka koji nemaju pravo na razlaz jedan od drugog. Pravednost ti je strana zato što u svojoj kući ne dozvoljavaš nered a u tuđoj bi ga pravio. Zato malo osvjeti se i racionalno piši.Grigi dobar si ti momak, zato ne pravi gluposti sFun_bat I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2012 не знају шта раде, пале заставу земље која их храни и брани! У ОПШТЕ НЕ РАЗУМЕМ ТЕ ЉУДЕ, ЕТО ИМ ТУРСКЕ ШТО НЕ ИДУ ТАМО, АКО ИМ ЈЕ ОВДЕ ЛОШЕ? Strahinja:Šta sa onim "dobricama" koji onako prijateljske rebuse šalju na rješavanje? Gdje sa njima?ako ove u Tursku gdje sa ovima? I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Новембар 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 Kome Srbija ne valja neka potrazi novu domovinu , nema potrebe da pali zastavi i radi protiv zemlje u kojoj zivi . Ko se oseca turcinom a Srbija mu ne valja lepo neka ode u tursku i gotova stvar . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Новембар 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 Strahinja:Šta sa onim "dobricama" koji onako prijateljske rebuse šalju na rješavanje? Gdje sa njima?ako ove u Tursku gdje sa ovima? Na prevaspitavanje u neki rudnik ili da rucno prave podloge za puteve po nekim planinama . Nista ne oplemenjuje coveka kao tezak fizicki rad koji je uz to i obavezan . Dve - tri godine takvog duhovnog uzdizanja uz mogucnost brzog povratka ukoliko se pogresi pa da vidis kako ne bi bilo huligana . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 Kome Srbija ne valja neka potrazi novu domovinu , nema potrebe da pali zastavi i radi protiv zemlje u kojoj zivi . Ko se oseca turcinom a Srbija mu ne valja lepo neka ode u tursku i gotova stvar . Slažem se , takođe mislim i za Bosnu. Kome nevalja nek ide u Srbiju, Hrvatsku ili na mjesec ako hoće. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 Slažem se , takođe mislim i za Bosnu. Kome nevalja nek ide u Srbiju, Hrvatsku ili na mjesec ako hoće. Па и Република Српска није лош избор. Angelus је реаговао/ла на ово 1 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Angelus Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 Па и Република Српска није лош избор. Сестро у Христу,мила земљакињо,јесте видјели ово јуче: http://www.eparhijazvornickotuzlanska.org/news1774.php јесте ли били можда на неком од богослужења,имате ли можда неке слике или нешто више да нам напишете о томе... Ма пустите ове што блате нашу вјеру,знате како се каже у Јеванђељу да не бацамо своје бисере пред свиње,јер знате шта се онда касније дешава итд. Збогом сестро,за Крст Часни и зна се и Слободу Славну,увијек било,биће и остало за вавијек. Амин,Боже дај! Слава Богу за све! Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 Сестро у Христу,мила земљакињо,јесте видјели ово јуче: http://www.eparhijaz...rg/news1774.php јесте ли били можда на неком од богослужења,имате ли можда неке слике или нешто више да нам напишете о томе... Ма пустите ове што блате нашу вјеру,знате како се каже у Јеванђељу да не бацамо своје бисере пред свиње,јер знате шта се онда касније дешава итд. Збогом сестро,за Крст Часни и зна се и Слободу Славну,увијек било,биће и остало за вавијек. Амин,Боже дај! Слава Богу за све! Послаћу вам у п.п. да не спамујемо ову тему. Angelus је реаговао/ла на ово 1 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Angelus Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 Slažem se , takođe mislim i za Bosnu. Kome nevalja nek ide u Srbiju, Hrvatsku ili na mjesec ako hoće. Јах, мој пријатељу,како се у Босни каже,а говорио нам је свима Алија како ћемо јести кобива златним кашикама,послије рата,а сад немамо ни Ви ни ми,ни било ко,ни шта да једемо,а камо ли златних кашика,претворио је земљу у земљу "чудеса" да се човјек чудом не може начудити шта све има,а нема једино никаквог напретка. У историји човјечанства није било човјека да му је гроб летио у зрак,као њему,кажу једне године бацили неки бомбу му на гроб у Сарајеву,ваљда је то не знам,можда нека виша математика,како се каже,да се тако из "захвалности" враћају ријечи у дјела,а тих златних кашика и још што-шта и понешто. Толико је добар "суживот",којег има,али само у сликама које сликају поједини медији,,кобива по оној све је "добро" само немој ми ништа матере ти,како се каже,по башчаршијским калдрмама,ђе ни коњ не може ићи,а камо ли цивилизовани свијет,значи немој само ништа српско ни друго,али буди кобива ту. Пустимо те фарсе зване стереотипи суживота,итд. Јади их не знали,каква плитка и кратковида памет. А доста нам је било накарде учења и то годинама како је човјек постао од мајмуна и како је Бог нешто што живи на небу и ко год то воли он је обиљежен и то добро до деветог кољена. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 Христос се роди! Био сам у Новом Пазару пре неких два месеца. Осећај као на Косову 1997. и горе... ишли смо у Сопаћане. Сећам се, да кад сам питао за пут морао сам да пазим ког питам, Нису сви хтели да одговарају. Али смо криви ми, тачније полиција која је за време Милошевића радила то што је радила. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 Nejde to! Meni moj šerijat ne dozvoljava da ja imam tamo nekakvu zastavu s krstovima! Taman posla! Kako ja mogu praktivat svoj islam i svoj šerijat kad mi iznad glave leta ovakva neka zastava! Nemoguće! http://en.wikipedia.org/wiki/File:Flag_of_Serbia.svg Pa pogledajte sami kolika je tamo na njoj krstina! Na šta bi molim vas to ličilo! Stvarno to nema smisla! Naravno! Daj budite razumni braćo Srbi! Mi trebamo tu imati samo svoju zastavu po šerijatu a ne tu vašu! Budimo ozbiljni, nismo djeca, odrasli smo ljudi! Naša građanska, ljudska i vjerska prava su pogažena u Srbiji. Ovakvu! Ovo je ta naša! http://en.wikipedia.org/wiki/File:Flag_of_Saudi_Arabia.svg Ili nešto od ovog, izaberemo si to potom sami! http://islam44.blogspot.cz/2011/02/flags-of-all-muslim-countries.html Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 Nejde to! Meni moj šerijat ne dozvoljava da ja imam tamo nekakvu zastavu s krstovima! Taman posla!Kako ja mogu praktivat svoj islam i svoj šerijat kad mi iznad glave leta ovakva neka zastava! Nemoguće! http://en.wikipedia.org/wiki/File:Flag_of_Serbia.svg Pa pogledajte sami kolika je tamo na njoj krstina! Na šta bi molim vas to ličilo! Stvarno to nema smisla! Naravno! Daj budite razumni braćo Srbi! Mi trebamo tu imati samo svoju zastavu po šerijatu a ne tu vašu! Budimo ozbiljni, nismo djeca, odrasli smo ljudi! Naša građanska, ljudska i vjerska prava su pogažena u Srbiji. Ovakvu! Ovo je ta naša! http://en.wikipedia.org/wiki/File:Flag_of_Saudi_Arabia.svg http://islam44.blogspot.cz/2011/02/flags-of-all-muslim-countries.html Koji si ti licemjer.Kontaš li ti jadniče da ti namjerno svađaš ljude?Kontaš li ti da vam je to latinima u krvi? Kontaš li u tvojoj tinturi da ljudi danas uče i čitaju? Kontaš li ti da kroz historiju ste svađali druge i nastojali odatel da profit izvučete.Bijedan li si a kolika je neznalica onaj koji nasjedne na tvoje jeftine trikove. Bijedniče! I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 Ti si paslavenista! Tvoje shvatanje panslavenizma je ovako: 1) slaveni hrvati bogovi 2)slaveni srbi robovi 3)slaveni muslimani genocid nad njima. Srbi nemoj da vas on grebe u zdrav razum. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 Ti si paslavenista!Tvoje shvatanje panslavenizma je ovako: 1) slaveni hrvati bogovi 2)slaveni srbi robovi 3)slaveni muslimani genocid nad njima. Srbi nemoj da vas on grebe u zdrav razum. Da, sasvim si u pravu! Ispravim to! Vjerujte onima koji vam u NP spaljuju vaše zastave, Budite prijatelji onima koji vam otimaju na Kosovu zemlju, Ljubite svoje arapske šeike i begove kojima ćete kulučit kao robovi. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 Da, sasvim si u pravu! Ispravim to!Vjerujte onima koji vam u NP spaljuju vaše zastave, Budite prijatelji onima koji vam otimaju na Kosovu zemlju, Ljubite svoje arapske šeike i begove kojima ćete kulučit kao robovi. Nisam htio ovo da kažem ali reči ću:Sječaš se kada si sa mnom na pp-u prije otprilike godinu dana razgovarao kada si mi rekao da si po zadatku da rušiš ovdje srbe.Da ne govorim šta si sve govorio o Srbima. Stoga ako si njih napravio budalama(neke od njih) ja neću da učestvujem u tvom licemjernom projektu i projektu onih koji su te poslali. SRBI: VELIKIM SE BOGOM KUNEM OVAJ ČOVJEK POKUŠAVA MANIPULISATI SA VAMA A OSTVARUJE SVOJE CILJEVE. Iskreno hoćete li ga tolerisati u njegovom podmetanju i vrijeđanju i nametanju svađa zatim u njegovom ustaštvu to je vaše. Ja ne učestvujem u toj igri. Zgadio sam se tada o tvoje licemjerje. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука