Ромејац Написано Новембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2012 Пакистанско правосуђе одустало је од гоњења Римше, младе хришћанке оптужене за скрнављење Курана, рекли су данас њени адвокати и пакистански званичници. Трибунал у Исламабаду одбацио је тужбу против Римше, рекао је агенцији Франс прес Акмал Бати, један до адвоката младе хришћанке која је од септембра на условној слободи. Пакистански министар за националну хармонију Пол Бати, који је задужен за дијалог између већинског муслиманског сунитског становништва и мањина, потврдио је агенцији Франс прес да се одустало од оптужби у том случају. Римша (14) која је, како су установили лекари, неписмена, оптужена је средином августа за спаљивање листова на којима су били исписани стихови из Курана за шта је у Пакистану предвиђена казна доживотног затвора. Девојчицу су иначе пријавили суседи. Случај је добио невероватан обрт када је полиција оптужила имама из локалне џамије да је убацио странице из Курана међу спаљени папир, а све у циљу “протеривања” хришћана из тог кварта на периферији Исламабада. Извор: http://radiosvetigora.wordpress.com/2012/11/20/%D0%BF%D0%B0%D0%BA%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D1%81%D1%83%D1%92%D0%B5-%D0%BE%D0%B4%D1%83%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%BE-%D0%BE%D0%B4-%D0%B3%D0%BE/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2012 Случај је добио невероватан обрт када је полиција оптужила имама из локалне џамије да је убацио странице из Курана међу спаљени папир, а све у циљу “протеривања” хришћана из тог кварта на периферији Исламабада. Vidi, vidi... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miriam R. ميريام Написано Новембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2012 Sad vidimo kako kršćanima u islamističkim zemljama ništa ne fali...a još gore što se radi o djetetu... ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS w, ehrah betkoun el waheedJa sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Новембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2012 Случај је добио невероватан обрт када је полиција оптужила имама из локалне џамије да је убацио странице из Курана међу спаљени папир, а све у циљу “протеривања” хришћана из тог кварта на периферији Исламабада. Sad će da se pojavi Bosanac, i da nama mračnim hrišćanima dokaže da ovo nije istina. Miriam R. ميريام је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2012 Sad će da se pojavi Bosanac, i da nama mračnim hrišćanima dokaže da ovo nije istina. Šta sada očekujete da zanegiram ono što je sud dokazao? Lokalni imam treba da bude žestoko kažnjen zbog onoga što je uradio.On ne zaslužuje da predvodi muslimane kao varalica. Drago mi je zbog djevojke i to je to. Pazite, djete je nevino. Kako je dokazano? Pa sud kojim predsjedavama sudija musliman na osnovu dokaza je uvidio da je lokalni hodža podvalio i šta je uradio? Presudio po pravdi. Pravda je zadovoljena po pitanju krščanke, međutim pravda nije zadovoljena po pitanju imama. On će biti adekvatno kažnjen. Nisu to male stvari. Vidite ja ne podržavam svoga brata muslimana koji nered čini E sada ja vas pitam? Kako su vaša braća po vjeri presuđivali muslimanima u mjestima u kojima su vladali? Dovoljan vam je primjer Šahovića, današnjeg Tomaševa, u kojima je zbog toga što su dvojica srba ubila jednog srbina, muslimani optuženi i za odmazdu je ubijeno između sedam stotina i pedeset i hiljadu muslimana. Kao što ona sa kalašnjikovom na profilu reče: Tako vam je gdje sude muslimani"! Ja kažem da, vidjeli ste presudu kakvu su muslimani donijeli a vidite presudu kakvu su vaša braća po vjeri donijeli. Tako vam je gdje sude hriščani.(Ovo je vaša retorika) I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Новембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2012 Ovo što pričaš je čista neistina. Ti muslimani iz Tomaševa su upadali na srpska imanja i otimali srpske kuće.Lično sam bio ljetos u tom selu i jedan starac koji je tada bio dijete mi je to pričao. To je bio razlog za sukob sa muslimanima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2012 Ovo što pričaš je čista neistina. Ti muslimani iz Tomaševa su upadali na srpska imanja i otimali srpske kuće.Lično sam bio ljetos u tom selu i jedan starac koji je tada bio dijete mi je to pričao. To je bio razlog za sukob sa muslimanima. Neistina? Vidiš Gandalfe padaš u zamku koju meni postavljaš.Očekuješ da zanegiram istinitost onoga što je se desilo u Pakistanu, što na tvoje zaprepaštenje nisam učinio. Međutim sam padaš u ono što si pripremio drugima.Zanegirao si otvorenu historijsku činjenicu samo iz jednog razloga a to je što su počinioci tog zlodjela hriščani crnogorci. Žalosno je to brate. Ali eto neka se vidi da onaj ko drugome jamu kopa sam u nju pada. Eno tamo sam otvorio danas temu koja govori o zločinu u Šahovićima. Ako budeš našao vremena eto ti prilike da se edukuješ po tom pitanju. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miriam R. ميريام Написано Новембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2012 Ovo što pričaš je čista neistina. Ti muslimani iz Tomaševa su upadali na srpska imanja i otimali srpske kuće.Lično sam bio ljetos u tom selu i jedan starac koji je tada bio dijete mi je to pričao. To je bio razlog za sukob sa muslimanima. Pa što drugo nego laži i propaganda..to slušamo već danima..ne znam jel' to piše isto u Ku'ranu ne bi se čudila.. ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS w, ehrah betkoun el waheedJa sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2012 Biće dobro ako ova klinka i njena porodica ne nastradaju od neke lokalne rulje željne "pravde". https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2012 Pa što drugo nego laži i propaganda..to slušamo već danima..ne znam jel' to piše isto u Ku'ranu ne bi se čudila.. Mirjam vidiš ovo mi liči na blasfemiju. Ono što piše u Ku'ranu je da ako se dobije jedna vijest da se ona provjeri. Ako želiš da provjeriš idi na net naći ćeš tamo u nemuslimanskim izvorima svjedočanstvo o tom zločinu. A ono što piše u Ku'ranu jeste:"Zašto oni ne razmisle o Ku'ranu ili su na njihovim srcima katanci". Izgleda da ti o našoj vjeri nemaš pojma ali kako god. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Новембар 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 20, 2012 Pazite, djete je nevino. Kako je dokazano? Pa sud kojim predsjedavama sudija musliman na osnovu dokaza je uvidio da je lokalni hodža podvalio i šta je uradio? Presudio po pravdi. Pravda je zadovoljena po pitanju krščanke, međutim pravda nije zadovoljena po pitanju imama. On će biti adekvatno kažnjen. Nisu to male stvari. Видиш, проблем је у закону по коме је суђено детету. Није нормално да закон предвиђа затворске казне (а посебно доживотне) за спаљивање било које књиге (укључујући и Библију). nedeljko, zuti car and Avocado је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miriam R. ميريام Написано Новембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2012 Nemam pojma, kako ti kažeš, ako i nemam jer me ne zanima vaša vjera..proočitala sam Ku'RAN 2 puta na arapskom i jednom na hrvatskom. I iskreno, same budalaštine..ništa pametno ne možeš pročitati..dala sam sinu od sestrične da crta po tome.. Zašto se malo ne diskutira o onima koji su osudili žene i strpali u zatvor je su bile na ulici bez dopuštenja muškaraca ili razgovarale s drugim muskarcem..ili su i ti suci mozda dobro napravili.. Gandalf Sivi је реаговао/ла на ово 1 ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS w, ehrah betkoun el waheedJa sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2012 Видиш, проблем је у закону по коме је суђено детету. Није нормално да закон предвиђа затворске казне (а посебно доживотне) за спаљивање било које књиге (укључујући и Библију). Mi muslimani poštujemo svoju Knjigu i to je kod nas tako. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Новембар 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 20, 2012 Nemam pojma, kako ti kažeš, ako i nemam jer me ne zanima vaša vjera..proočitala sam Ku'RAN 2 puta na arapskom i jednom na hrvatskom. I iskreno, same budalaštine..ništa pametno ne možeš pročitati..dala sam sinu od sestrične da crta po tome.. Zašto se malo ne diskutira o onima koji su osudili žene i strpali u zatvor je su bile na ulici bez dopuštenja muškaraca ili razgovarale s drugim muskarcem..ili su i ti suci mozda dobro napravili.. Ауууу. :291291291: Па ти ћеш да идеш на доживотну робију. А и дете може да страда. Женска главо шта уради! 4chsmu1 Пази се када путујеш у иностранство може да се деси да те хапсе као најгорег криминалца :policeman: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2012 Mi muslimani poštujemo svoju Knjigu i to je kod nas tako. Поштуј ти своју књигу, али ја са мојом могу да радим шта год хоћу. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука