Гости Guest Izida Написано Новембар 18, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2009 Ne zelim uopsta da citam takve gadosti.Iz pijeteta prema Patrijarhu.Ja volim i postujem tog coveka,i niko i nista me ne moze u tome spreciti.Ma sta napisali ti,kako Zeljko rece,aspidini porodi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Новембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2009 Ne zelim uopsta da citam takve gadosti.Iz pijeteta prema Patrijarhu.Ja volim i postujem tog coveka,i niko i nista me ne moze u tome spreciti.Ma sta napisali ti,kako Zeljko rece,aspidini porodi.Nazalost ja procitah ali citah do kraja sve u nadi da ce reci barem nesto normalno ne znajuci ko je taj lik. My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 19, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2009 ?????? ?? ??????????? ? ?? ?? ???????? ???? ????? ??? ??? ???? ????? ???????? ??????????, ???? ?? ???????? ?? ????????? ? ????? ???????????? ???? ? ????????, ??? ?? ???? ???????? ?? ???????? ???? ????? ?????????? ???? ???? ??? ?? ????? ????? ?????? ? ???????? 0442_feel?? ???? ?? ??????? ???????, ?? ?????, ???????? ???????, ?? ???????? 8084.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Новембар 19, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2009 ?????? ?? ??????????? ? ?? ?? ???????? ???? ????? ??? ??? ???? ????? ???????? ??????????, ???? ?? ???????? ?? ????????? ? ????? ???????????? ???? ? ????????, ??? ?? ???? ???????? ?? ???????? ???? ????? ?????????? ???? ???? ??? ?? ????? ????? ?????? ? ???????? 0442_feel?? ???? ?? ??????? ???????, ?? ?????, ???????? ???????, ?? ???????? 0202_238 ?? ?? ?? ???? ???????.??? ?????? ?? ????? ????? ?? ????? ??? ????? ??, ?? ???? ?? ??????. ? ?? ?? ?????, ??? ?? ?? ?? ????? ???? ???? ???????, ?? ?? ???????? ?????, ???? ?????. ???? ?? ???? ??? ???? ?? ???? ? ?? ?? ?? ??????????? ?????. ????, ???, ??????? ?? ? ??? ????: http://www.e-novine.com/index.php?news=32343 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 19, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2009 ?????, ???????? ???????, ?? ???????? ?? ?? ?? ???? ???????.??? ?????? ?? ????? ????? ?? ????? ??? ????? ??, ?? ???? ?? ??????. ? ?? ?? ?????, ??? ?? ?? ?? ????? ???? ???? ???????, ?? ?? ???????? ?????, ???? ?????. ???? ?? ???? ??? ???? ?? ???? ? ?? ?? ?? ??????????? ?????. ????, ?? ????? ??, ???? ?? ?? ??????? ?? ??????? ???????????, ? ?? ???? ?? ?? ????? ?? ????? ???-??? ?????????? ?? ?? ???????? 8084.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука