Zayron Написано Новембар 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 Ahahahaha, to sam ja na LSD ili šta? Surrealno, ahahaha! Sad sam je vidio tek nisam ni znao za ovu verziju, da postoji! ´tota helpa´ traditional slovak song played by traditional indonesian instruments - angklung & gamelan bratislava, slovakia, 09/2010 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 Visoka egzotika, sehr egzotisch. Opet oni indonežani al sad nešto svoje sviraju, merak neki al nije ko turski. Tari Merak Indonesian Peacock Dance, Paunov ples, Bratislava, Slovakia, 09/2010 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 Pa, da sam znao da će poziv na pivo u Olomouc dovesti do toga da odeš na drugi kraj zemlje- ja bih ćutao:) Bilo kako bilo, srećno u novom domu!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 Pa, da sam znao da će poziv na pivo u Olomouc dovesti do toga da odeš na drugi kraj zemlje- ja bih ćutao:) Bilo kako bilo, srećno u novom domu!! Nema veze, doću ja tamo, a i ti meni u Usti. Sad sređujem neke papire pa kad s tim budem gotov. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 Ma, opušteno - ja se i tako raspadam od obaveza. Kada dođeš, vidimo se : ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 Ovo je nešto za mene, koja volovina. To još moram isprobat, ko hrčak u balonu, I to su im tamo te vatrogasno-pivne slavnosti. OMG! Pijan u tom protrčkarat! Hahahaha! Šta sve neće danas izmislit. Joj luda naziva: vatrogasne vodopivne slavnosti. Aqua zorbing-Hasičsko-Vodo-Pivní slavnosti 2009 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 20, 2012 A odavde to imaju, hahahaha! Zamisli poslije 6 krigli sjest u tu kuglu na vodu, bile bi baš to vodopivne slavnosti, hahahaha. Papoušek a křeček v kouli - papagaj s hrčkom u kugli Papoušek si hraje s křečkem. Papagaj igra lopte s hrčkom. Hahahaha! Taj ko da je djetlić a ne papagaj, samo kucka, hahaha. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 20, 2012 Te ptice znaju bit dosadne, baš smaraju http://www.youtube.com/watch?v=8Drqe_8BPxA Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука