Млађони Написано Новембар 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 Moj deda je bio u kraljevoj vojsci i zarobljen kod Skoplja 1941. Ако имаш нешто занимљиво закачи! oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 Ако имаш нешто занимљиво закачи! Imam materijal iz onog njegovog drvenog vojničkog kufera! Tu ima slika u jednom starom časopisu - posada atomskog nosača se na palubi poređala formirajući "e=mc2" u belim mornarskim uniformama, neka dokumenta, ali u suštini malo znam oko tog njegovog boravka tamo nažalost, iako je kako čujem sve žive zamarao pričama decenijama nakon toga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 Mladjo, prekucaj ceo dnevnik, nemoj da te mrzi... ako ne zbog nas, onda moras zbog dede... valjalo bi da ostane i daljim pokoljenjima... I zbog sebe, Mlađo... Tako se stvara porodični narativ, koji posle utiče na identitet mnogih bivših i budućih generacija. Moja porodica je primer one koja "pati od neispričanih priča" i potiskivanja neprijatnih istina. I nekako se meni zalomilo da budem neko ko će ukazivati na "slepe mrlje" u porodičnom sećanju Млађони је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука