коЖељ њацИ Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 У уводној шпици филма он ђе се мењају разне слике запазих следеће: Читам да је нека жемска била кореограф у филму која јесте српкиња , али мислим да ове сличице немају везе са њом. Дакле бре шта је овим енглезима ? Да нису решили прећи у Србе ?!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Новембар 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Виде ли ово неко ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар С Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Филм нисам гледао, а приложене фотографије не могу да видим, неће да се прикажу... Него који је највећи међу вама нека буде као најмањи, и који је старешина нека буде као слуга. (Лк. 22, 26) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Новембар 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Пробај поново , ја сам гледао до пола али је такав смор да сам одустао Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Јесу сто посто. Ја читао пре неки дан, кажу, британке откидају на акценат нас са мораве. emilija, Саша Јанковић and коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Новембар 18, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Јесу сто посто. Ја читао пре неки дан, кажу, британке откидају на акценат нас са мораве. Е најке ми обе и ја сам тако нешто чуо , хехехе Млађони and emilija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 I los glas je dobra reklama. коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Е најке ми обе и ја сам тако нешто чуо , хехехе Kad vec nosis najke. Jel znas da su dobile naziv i onaj znak od stare boginje gromova Nike? Odma da si gi bacis. emilija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Новембар 18, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Kad vec nosis najke. Jel znas da su dobile naziv i onaj znak od stare boginje gromova Nike? Odma da si gi bacis. Већ сам их наложио. N.Petrovic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Ja odgleda' film juče... Nisam ništa uočila od gorenavedenog. Eventualno to da im je na pola filma umro scenarista, pa su doveli drugog Film je pošteno nekonzistentan i ima rupe u scenariju koje se kose sa realnošću. "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Doduše, i ja mnogo očekujem od bonddžejmsbondovskih filmova :rolleyes: "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Film je pošteno nekonzistentan i ima rupe u scenariju koje se kose sa realnošću. Hahaha... ma nemoj.. zar Dzems Bond . Onako film... al onaj Bardem je car! Kazino Rojal je najbolji Bond, a Zeljko, posto se prima na te stvari, se verovatno obradovao sto je glavni negativac Albanac. A ovo je inace voz kojim je Bond isao u Crnu Goru (sigurno pruga Beograd-Bar ) Ko da rade za nasu turisticku agenciju. The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Мени се филм свидео (наравно, подразумева се да се очекује на шта филм о Бонду треба да личи). И Манипени није лоша уопште... sqny је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Новембар 18, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Hahaha... ma nemoj.. zar Dzems Bond . Onako film... al onaj Bardem je car! Kazino Rojal je najbolji Bond, a Zeljko, posto se prima na te stvari, se verovatno obradovao sto je glavni negativac Albanac. A ovo je inace voz kojim je Bond isao u Crnu Goru (sigurno pruga Beograd-Bar ) Ko da rade za nasu turisticku agenciju. Ееее неш ти мене сватити ни кад умреш и прођеш сва митарства и дођеш у рај и питаш ди је Жељко а они ти кажу није овде. sqny, Ignjatije and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 дођеш у рај и питаш ди је Жељко а они ти кажу није овде. .... nego uci Dzejmsa Bonda istoriji srBskog naroda http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука