Jump to content

Нови филм о Џејмсу Бонду пропагира српство и 4 оцила ?!!

Оцени ову тему

Препоручена порука

У уводној шпици филма он ђе се мењају разне слике запазих следеће:

jYhzwo3W5o99g.JPG

jtbCD8tRqakrI.JPG

Читам да је нека жемска била кореограф у филму која јесте српкиња , али мислим да ове сличице немају везе са њом. Дакле бре шта је овим енглезима ?

Да нису решили прећи у Србе ?!!

Подели на овим сајтовима

Филм нисам гледао, а приложене фотографије не могу да видим, неће да се прикажу...

Него који је највећи међу вама нека буде као најмањи, и који је старешина нека буде као слуга. (Лк. 22, 26)

Подели на овим сајтовима

Јесу сто посто. Ја читао пре неки дан, кажу, британке откидају на акценат нас са мораве.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Јесу сто посто. Ја читао пре неки дан, кажу, британке откидају на акценат нас са мораве.

Е најке ми обе и ја сам тако нешто чуо , хехехе

Подели на овим сајтовима

Ja odgleda' film juče... Nisam ništa uočila od gorenavedenog. Eventualno to da im je na pola filma umro scenarista, pa su doveli drugog :)

Film je pošteno nekonzistentan i ima rupe u scenariju koje se kose sa realnošću.

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Film je pošteno nekonzistentan i ima rupe u scenariju koje se kose sa realnošću.

Hahaha... ma nemoj.. zar Dzems Bond :D.

Onako film... al onaj Bardem je car!

Kazino Rojal je najbolji Bond, a Zeljko, posto se prima na te stvari, se verovatno obradovao sto je glavni negativac Albanac.

A ovo je inace voz kojim je Bond isao u Crnu Goru (sigurno pruga Beograd-Bar :) )

bond_angelus_wine.jpg

Ko da rade za nasu turisticku agenciju.

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

Мени се филм свидео (наравно, подразумева се да се очекује на шта филм о Бонду треба да личи). И Манипени није лоша уопште...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Hahaha... ma nemoj.. zar Dzems Bond :D.

Onako film... al onaj Bardem je car!

Kazino Rojal je najbolji Bond, a Zeljko, posto se prima na te stvari, se verovatno obradovao sto je glavni negativac Albanac.

A ovo je inace voz kojim je Bond isao u Crnu Goru (sigurno pruga Beograd-Bar :) )

bond_angelus_wine.jpg

Ko da rade za nasu turisticku agenciju.

Ееее неш ти мене сватити ни кад умреш и прођеш сва митарства и дођеш у рај и питаш ди је Жељко а они ти кажу није овде.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...