draganzzz Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 ima mnogih koji su mislili da ćuti http://guskova.ru/q?a=l&doc=/~mladich/Aleksa_Shantich/veche_na_shkolju Kleče kosturi suri Pred likom boga svog - Ištu. Al' tamo, Samo Ćuti raspeti bog. na svu sreću Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 DankaM, Јелина and Александрида је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Ћутао је и када су Њега распињали... коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Новембар 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Ne razumem! Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Ћутао је и када су Њега распињали... zar nije reko ono... Oče, oprosti im jer ne znaju šta čine Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Негде сам чуо или прочитао да је нека мајка чије је дете убијено питала попа када је дошао на опело: "Где је био тај Бог јуче када су моје дете убили?" а свештеник је само показао на распеће које је држао у руци. N.Petrovic, w.a.mozart and bgpj је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 И св. Вукашин је рекао "Само ти дијете ради свој посао". То мени има сличан контекст - опрости му, не зна шта ради. Него није лако ово подносити, да им Јасеновац прође некажњено, сад Олуја, па они ће помислити да је то што раде сасвим у реду. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Шта ће јадан Бог ... тешко је с човеком. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Cutao je i punio neke od mnogih stanova. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Негде сам чуо или прочитао да је нека мајка чије је дете убијено питала попа када је дошао на опело: "Где је био тај Бог јуче када су моје дете убили?" а свештеник је само показао на распеће које је држао у руци. Отац... сина који је масакриран... потпуно.. Питао је Свештеника где је био Христос док су му секли сина.. А ствар се десила негде преко Дрине.. (а где би..) И свештеник је увео оца у Олтар.. и показао му Распеће рекавши : ''Ево овде је био'' Александар Милојков је реаговао/ла на ово 1 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 zar nije reko ono... Oče, oprosti im jer ne znaju šta čine Мислио сам на дозивање "муња и громова", које помиње преживели логораш. Христос је мирно поднео страдање и смрт. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milan. Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Мислио сам на дозивање "муња и громова", које помиње преживели логораш. Христос је мирно поднео страдање и смрт. pre bih rekao da je sokrat mirno podneo smrt... a hristos se bio uplašio, molio je boga da ga mimoiđe čaša, tj stradanje... rekao je i : bože moj, bože moj, zasto si me ostavio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jermel Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Отац... сина који је масакриран... потпуно.. Питао је Свештеника где је био Христос док су му секли сина.. А ствар се десила негде преко Дрине.. (а где би..) И свештеник је увео оца у Олтар.. и показао му Распеће рекавши : ''Ево овде је био'' не преко Дрине него у Крагујевцу после стрељања деце из гимназије (прецизности ради) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Новембар 18, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Cutao je i punio neke od mnogih stanova. Sto rece Alpex tvinx onomad, na ovim temama osim potezanja eshatologije, i nema nekog jaceg odgovora osim vrtenja u krug! w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука