Jump to content

Težak je naslov ovog videa?

Оцени ову тему

Препоручена порука

ima mnogih koji su mislili da ćuti

http://guskova.ru/q?a=l&doc=/~mladich/Aleksa_Shantich/veche_na_shkolju

Kleče kosturi

suri

Pred likom boga svog -

Ištu. Al' tamo,

Samo

Ćuti raspeti bog.

na svu sreću

1O7Q833O7F685_1Q7B1RK2_BT_L_LS.jpg

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Ћутао је и када су Њега распињали...

zar nije reko ono... Oče, oprosti im jer ne znaju šta čine

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Негде сам чуо или прочитао да је нека мајка чије је дете убијено питала попа када је дошао на опело: "Где је био тај Бог јуче када су моје дете убили?" а свештеник је само показао на распеће које је држао у руци.

okoviikona04_01.jpg

Baner-Pouke.jpg

Подели на овим сајтовима

И св. Вукашин је рекао "Само ти дијете ради свој посао". То мени има сличан контекст - опрости му, не зна шта ради.

Него није лако ово подносити, да им Јасеновац прође некажњено, сад Олуја, па они ће помислити да је то што раде сасвим у реду.

Подели на овим сајтовима

Негде сам чуо или прочитао да је нека мајка чије је дете убијено питала попа када је дошао на опело: "Где је био тај Бог јуче када су моје дете убили?" а свештеник је само показао на распеће које је држао у руци.

okoviikona04_01.jpg

Отац... сина који је масакриран... потпуно.. Питао је Свештеника где је био Христос док су му секли сина.. А ствар се десила негде преко Дрине.. (а где би..) И свештеник је увео оца у Олтар.. и показао му Распеће рекавши : ''Ево овде је био''

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

zar nije reko ono... Oče, oprosti im jer ne znaju šta čine

Мислио сам на дозивање "муња и громова", које помиње преживели логораш. Христос је мирно поднео страдање и смрт.

Подели на овим сајтовима

Мислио сам на дозивање "муња и громова", које помиње преживели логораш. Христос је мирно поднео страдање и смрт.

pre bih rekao da je sokrat mirno podneo smrt... a hristos se bio uplašio, molio je boga da ga mimoiđe čaša, tj stradanje... rekao je i : bože moj, bože moj, zasto si me ostavio.

Подели на овим сајтовима

Отац... сина који је масакриран... потпуно.. Питао је Свештеника где је био Христос док су му секли сина.. А ствар се десила негде преко Дрине.. (а где би..) И свештеник је увео оца у Олтар.. и показао му Распеће рекавши : ''Ево овде је био''

не преко Дрине него у Крагујевцу после стрељања деце из гимназије (прецизности ради)

Подели на овим сајтовима

Cutao je i punio neke od mnogih stanova.

Sto rece Alpex tvinx onomad, na ovim temama osim potezanja eshatologije,

i nema nekog jaceg odgovora osim vrtenja u krug!

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...