елТорнеро Написано Јул 19, 2017 Пријави Подели Написано Јул 19, 2017 пре 25 минута, Драгана Милошевић рече Јед док стојим врпољим се ка дете А мени тешко да стојим, саплићу ме они, и некада, када сам заиста слаб, седнем и читам молећи Га да ми опрости, јер ту је, гледа ме, воли ме, слуша ме. Наш Добри, Чудесни, Милостиви и Благи Бог. "Tamo daleko" and Благовесник је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Princess Bella Написано Јул 19, 2017 Пријави Подели Написано Јул 19, 2017 пре 4 часа, Snezana Pilic рече I ja sam tako sto puta počinjala i zapnem još kod Prve Mojsijeve,smarali me rodoslovi. A sad više ne,baš me zanima ko je koga rodio,u kojoj životnoj dobi,u kojoj godini je umro. Samo,ne odustaj. Videćeš,zanimljiv je Stari zavet,a rodoslove,nabrajanja,preskači. Ja bih zaspala kao top,ne bih ni čula kad ispadne,a kad se probudim,ne mogu da je nađem,pa ne znam gde sam stala,ne stignem da stavim marker pa ajd opet ispočetka,dok se nisam naljutila i zainatila da pročitam sve redom. Ja citam samo informativno. Zelim da je procitam. Cini mi se da sam milion puta pocinjala i nikad nisam stigla dalje od Postanja. елТорнеро је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Јул 19, 2017 Пријави Подели Написано Јул 19, 2017 пре 2 часа, Princess Bella рече Ja citam samo informativno. Zelim da je procitam. Cini mi se da sam milion puta pocinjala i nikad nisam stigla dalje od Postanja. Da,valjda smo svi tako. Pa,počni od Novog zaveta,tako savetuju. Ja nisam imala koga da pitam pa tukla redom,mučila se s teškoćama tj. nejasnoćama,a i sad,posle 20 godina,otkrivam nove delove koje nisam primetila pa se pitam -kako mi to promaklo,kako je to moguće..Pa,eto,moguće je. Biblija se ne čita kao običan roman u jednom dahu,a možda će mi i ovaj život biti malo da dokučim sve. Polako samo i ne odustaj. Hvala Bogu pa ovde možeš da pitaš ako imaš nejasnoća. Čitaj Psalme I Priče Solomonove za početak. Ja bih tako. I sad često kad ne mogu da zaspim,čitam Psalme i Priče,i tako kad mi dođe. Samo polako.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Princess Bella Написано Јул 19, 2017 Пријави Подели Написано Јул 19, 2017 пре 4 минута, Snezana Pilic рече Da,valjda smo svi tako. Pa,počni od Novog zaveta,tako savetuju. Ja nisam imala koga da pitam pa tukla redom,mučila se s teškoćama tj. nejasnoćama,a i sad,posle 20 godina,otkrivam nove delove koje nisam primetila pa se pitam -kako mi to promaklo,kako je to moguće..Pa,eto,moguće je. Biblija se ne čita kao običan roman u jednom dahu,a možda će mi i ovaj život biti malo da dokučim sve. Polako samo i ne odustaj. Hvala Bogu pa ovde možeš da pitaš ako imaš nejasnoća. Čitaj Psalme I Priče Solomonove za početak. Ja bih tako. I sad često kad ne mogu da zaspim,čitam Psalme i Priče,i tako kad mi dođe. Samo polako.. Jevandjelje je prakticno knjiga mog detinjstva. Igrom slucaja smo u stanu imali 4 Biblije, jedna je bila na Nemackom, druga na Engleskom i 2 na Srpskom jeziku. Price Solomonove i Psalame Davidove sam uvek rado citala, ali Stari Zavet mi nikada nije bio privlacan i nikad ga nisam procitala od korice do korice. Sada planiram da ga procitam , ali mi je neverovatno dosadan. Pozdrav. Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука