N.Petrovic Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Ove koljace su i osudili samo da bi im mi predali one koje traze od nas i cutali, jer " eto i Hrvatima se sudi". Sad kad je proslo malo vremena, pustaju ih. A nama ostaje da se zalimo. Savrsenstvo prevare. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Видех радост на лицима Хрвата јуче. Размишљам нешто... Прабабе и прадеде овх људи су се овако радовали када је Хрватска постала део заједнице Срба, Хрвата и Словенаца. Каснија Југа. Бабе и деде ових људи су се овако радовали после Другог светског рата када су отерани окупатори и 'домаћи издајници'. Чему ће се радовати њихова деца и унуци? Можда отцепљењима Хрватске овде дође крај премда Хрвати и Далматинци... Нећу ни да напишем. Да Бог да им мир дошао у кућу (дом). Само што су Немци дочекани чоколадама и цвећем, од стране тих баба и деда у Загребу 41.ве Има и документарни филм колико знам "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=447955761930981&set=a.105409466185614.7975.100001496840602&type=1&relevant_count=1&ref=nf Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Ма ко ти каже да би те побио? Дај не пиши бесмислице... Други светски рат је био лудило, али данашња Хрватска не може никако да се упореди са НДХ. Рат су изазвали глупи политичари. Наши су били глупљи па су изгубили. Народ је страдао са свих страна. И то је то. Не слажем се са тобом и заиста немам дилему.Мислим да нас људи патолошки мрзе и мислим да је време да се једном најзад то отворено и каже.А цијена те шутње и није баш ситница као што би неко хтео да предстаави. Уосталом: ,,Тко не памти изнова проживљава"- Бранимир Ј. Штулић ПС.Него сетих се...Вероватно бих требао сад да се извинем опет некоме .please.? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Мислим да нас људи патолошки мрзе и мислим да је време да се једном најзад то отворено и каже. .please.? Slabo mislis a jos slabije znas. Trebalo bi da odes u Hrvatsku da malo popricas sa nekim Hrvatima pa da vidis, ako drugo ne, da ovakve generalizacije NIKAD ne piju vodu u ozbiljnom razmatranju bilo cega. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Пријатељу,мајка ми је из Хрватске па сам понешто и начуо. Таша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Пријатељу,мајка ми је из Хрватске па сам понешто и начуо. Slaba ti je nauka prijatelju. Evo ja veoma dobro znam, kroz visegodisnje poznanstvo, Hrvate koje se nimalo ne uklapaju u ovo sto si ti opisao cak naprotiv. Ali kazem treba gledati sire od svog plota. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Slabo mislis a jos slabije znas. Trebalo bi da odes u Hrvatsku da malo popricas sa nekim Hrvatima pa da vidis, ako drugo ne, da ovakve generalizacije NIKAD ne piju vodu u ozbiljnom razmatranju bilo cega. Рече - незналица. Знаш ли ти који своје незнање приписујеш другима ко је Анте Старчевић ? Да си питао те твоје саговорнике Хрвате шта мисле о Анти - чуо би хвалоспеве. Чуј - Кратус и озбиљно разматрање. ............. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Свако нек мисли како му воља.Није ми уопште до убеђивања. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Рече - незналица. Знаш ли ти који своје незнање приписујеш другима ко је Анте Старчевић ? Да си питао те твоје саговорнике Хрвате шта мисле о Анти - чуо би хвалоспеве. Kako si ti bistar, vasion puca na pola. Isto kao sto sam od mnogo Srba cuo sve najgore o Koci Popovicu, Dimitriju Ljoticu, Milanu Grolu Slobodanu Jovanovicu tako sam i od mnogih hrvata cuo sve najgore i Starcevicu i ideologiji hrvatskog nacionalizma. Чуј - Кратус и озбиљно разматрање. ............. Cuj Nedeljko i inteligentna pitanja i odgovori. LOL. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Свако нек мисли како му воља.Није ми уопште до убеђивања. Tacno svako nek misli, ali ovde se slabo misli. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Tacno svako nek misli, ali ovde se slabo misli. Да,нажалост...Каскамо за Загребом на том пољу поприлично. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Него завршавам са овом темом и репликама дефинитивно.Рекох шта сам имао. ________________ТХЕ ЕНД____________________ Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука