Manolis Написано Новембар 16, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Ja nisam!!! A da li se ti tako osecas!? Ни за шта се не питам, да ли се ти питаш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Не знам како уопште може да се лобира за неку пресуду. То је онда чиста корупција. "Легална" корупција. Поента је да смо и ми могли исто да радимо а нисмо. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Новембар 16, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Nina Badrić: Generali, dobrodošli kući! http://www.mondo.rs/...dric-_Generali_ dobrodosli_kuci.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Јесте, много важни. Просто је немогуће обићи нашу земљу преко Румуније и Бугарске. И да узмем претпоставку да је немогуће, шта запад тачно има ако ослободи Готовину? Јел ће да добије те путеве, не разумем? Mnoge stvari nisu jasne,ni meni ni tebi. Ne bi da se dalje upustam u raspravu zasto i kako! Svakako moje misljenje ne bi promenilo tvoje i obrnuto. Ali zasigurno da im trebamo!!! "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Ма та прича са лобирањем и осталим је брате завршена још у претходном веку. Јок бре лобилари Хрвати, стварно. Чак то и признавали. Причали по ТВ како огромне паре улажу у то да буду ослобођени. Улагали више у одбрану, у међународне односе, у дипломатију. А нама председник човек који је до јуче причао да ће Србија да буде црна рупа на тепиху европе. Који дипломатски дизастер. Manolis је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Као да ми Срби нисмо навикли на: ''Кадија те тужи - кадија ти суди''! Сад ће да ослободе и Харадинаја, а Младића и Караџића ће осуде на доживотне робије. И квота је испуњена: за убијеног немачког војника - стотину мртвих Срба, а за једног рањеног Немца - педесет мртвих Срба или у преводу код Орићеве хашке пресуде, за мртвог српског цивила: 3 секунде затвора! Дочим, код случаја Шешељ: за сваку ружну изговорену реч две године затвора!!! Па ти сад види шта нас чека у евРОПСКОЈ заједничкој будућности!? keka је реаговао/ла на ово 1 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Mnoge stvari nisu jasne,ni meni ni tebi. Ne bi da se dalje upustam u raspravu zasto i kako! Svakako moje misljenje ne bi promenilo tvoje i obrnuto. Ali zasigurno da im trebamo!!! Моје мишљење је да је тужилачки тим и Српска дипломатиај урадила очајан посао. И за то имам и доказе. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Ни за шта се не питам, да ли се ти питаш? Nisam te pitala da li se pitas,nego da li se osecas kao slobodan covek? Odgovor na tvoje pitanje-DA, pitam se!!! "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Као да ми Срби нисмо навикли на: ''Кадија те тужи - кадија ти суди''! Јесте, и ти су у праву. Сви сте у праву. Није битно што наши тужиоци нису урадили посао како треба, европа је крива што смо ми неспособни. Браво. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Новембар 16, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Nisam te pitala da li se pitas,nego da li se osecas kao slobodan covek? Odgovor na tvoje pitanje-DA, pitam se!!! За шта се ти питаш молим те одговори ми? За ништа се ти не питаш, грцаш као и ја као и сваки други човек у овој земљи, да није Бога ко зна где бих био. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 jer jedino ako pridobijemo zapad možemo da dobijemo Dobro sad za zapad bas i nisam sigurna,jer njih pridobiti znaci pogaziti sve sto jesmo! (bar jos ono malo sto je ostalo u nama) "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Da vam ja kažem nešto što se tiče tih ljudi "zadojenih" mržnjom prema Srbima u Hrvatskoj. Moja rodica je isto češkog porijekla kao i ja s tom razlikom što je čistokrvna Čehinja dok sam ja samo djelomični Čeh, no za razliku opet od nje ja češko državljanstvo imam a ona ne. Kad sam bio kod nje u posjeti pokazao sam joj neke članke sa slikama nekih ruskih pravooslavnih monaha sveštenika na internetu jer sam mislio da će je zanimati to zato što se zanima o hrišćansku duhovnost. Bio lijep članak o njima. Na to mi ona reče: Ne pokazuj mi nikakve te bradonje, ne želim ih više ni gledat a ni vidjet. Za vrijeme rata joj kuću pogodila srpska granata, ali na sreću ne tu u kojoj je živjela oina sama sa maloljetnim sinom već na drugu u kojoj joj je bila radnja, prodavnica. I što je najzanimljivije ti Česi su u Hrvatskoj i za vrijeme NDH držali stranu Srbima a zajedno sa Srbima bili od strane hrvatskih, zagrebačkih ustaša proganjani pa je zato baš moja čitava češka strana porodice došla u BiH spasavajući glavu pred zagrebačkim ustašama. O tome svemu postoje i dan danas materijalni dokazi, o tome da su Česi i Srbi bili zajedno proganjani. Evo na primjer jednog takvog svjedočanstva: http://www.pametnaro...a-anna-1924-783 Имам познаника из Бања Луке који је пореклом Чех, али је православац. У сваком случају треба ценити Чехе и њихову мудрост, а Бога ми и пиво keka је реаговао/ла на ово 1 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Evo još, tražim jedan veliki članak u kojem tačno piše šta se sve događalo sa Srbima i Česima u NDH i zašto tačno su ih ustaše proganjale pa ga postavim kad ga nađem, pogledajte onda u međuvremenu ovo svjedočanstvo Srbina, Tichomir Mirkovića koji je bio po majci Čeh a živjeli isto tamo među tim Česima: http://www.pametnaro...chomir-1928-630 Inače ovo je zvanični sajt Češke Republike: Pamćenje Naroda Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Politički sud i političke presude.Njihove presude uopšte ne bi smele biti relevantne za bilo koga ko je čovek. keka је реаговао/ла на ово 1 Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Новембар 16, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Јок бре лобилари Хрвати, стварно. Чак то и признавали. Причали по ТВ како огромне паре улажу у то да буду ослобођени. Улагали више у одбрану, у међународне односе, у дипломатију. http://srbin.info/2012/11/hrvatska-je-za-odbranu-optuzenih-generala-iz-budzeta-izdvojila-27-miliona-evra/ Колико пара толико музике. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука